hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Radmin Remote Administration

Radmin 3 Remote Control

Radmin este un program multifunctional de control la distanta. Radmin permite utilizatorului sa monitorizeze sau sa lucreze de la distanta pe unul sau mai multe calculatoare direct de la statia lui de lucru. Radmin asigura suport complet pentru Windows Vista (32bit), transfer de fisiere, Windows security, autentificare Kerberos, criptare 256-bit AES pentru toate fluxurile de date, acces telnet, suport pentru mai multe monitoare si tehnologia unica DirectScreenTransfer™. Radmin foloseste protocolul TCP/IP – cel mai raspandit protocol folosit pe scara larga in LAN, WAN si pe Internet. This means you can access your remote computer from anywhere in the world.

Cum lucreaza
Utilizatorul vizualizeaza ecranul calculatorului aflat la distanta, fie pe monitorul propriu intr-o fereastra, fie pe intregul ecran. Toate miscarile mouse-ului si semnalele tastaturii sunt transferate direct catre calculatorul aflat la distanta.Radmin 3.0 consta din 2 module:

Modulul Viewer (Radmin Viewer) 
Radmin Viewer trebuie instalat pe calculatorul local care se doreste a fi folosit pentru a accesa calculatorul aflat la distanta.

Modulul Server (Radmin Server)
Radmin Server trebuie instalat pe calculatorul aflat la distanta care se doreste a fi accesat.

Securitate
Security este esentiala pentru orice produs software de acces la distanta. Autentificarea utilizatorului Radmin este validata de un algoritm modificat Diffie-Hellman 2048 bit. Criptarea avansata 256-bit AES este intotdeauna activata pentru toate fluxurile de date care sunt transferate prin retea. Printre alte facilitati de securitate se numara Windows Security, NTLM/Kerberos si suport Active Directory. Programul verifica permisiunile utilizatorului precum si setarile filtrelor IP.

Facilitati:
• Compatibilitate cu Windows Vista 32bit 
• Viteza
• Cel mai inalt nivel de securitate
• Chat Multi-user Text si voce 
• Suport pentru monitoare multiple
• Interfata prietenoasa
• Transfer de fisiere cu facilitatea "Delta Copy" 
• Suport pentru conexiuni multiple
• Suport tehnic gratuit 

Radmin Remote Administration
products