hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Red Hat

Infiintata in 1993, Red Hat este prima firma furnizoare de Linux si open source. Red Hat reprezinta cea mai recunsocuta marca de Linux din lume. Compania deserveste organizatii din intreaga lume prin tehnologie si servicii bazate pe modelul open source.

Solutiile oferite de Red Hat sunt reprezentate de sistemele de operare Red Hat Enterprise Linux si o mare varietate de servicii cum ar fi: consultanta, suport 24x7, Red Hat Network. Programul de instruire Red Hat este disponibil in peste 60 de locatii in lumea intreaga.detalii

Microsoft

Fondată în 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") este cea mai mare companie producătoare de software, servicii și tehnologii Internet pentru calculatoarele personale și pentru mediul de business. Compania oferă o gamă largă de produse și servicii proiectate să ofere oamenilor programe software deosebite - accesibile oricând, de oriunde și pentru orice dispozitiv.

Microsoft Moldova

Incepand cu data de 15 iunie 2013 a semnat un parteneriat cu Asseco SEE ce prevede promovarea solutiilor de licentiere Microsoft destinate organizatiilor mari cu peste 250 de utilizatori.

Ca Microsoft Large Account Reseller, Asseco SEE are competențele și logistica necesara pentru comanda și preluarea licențelor de la centrul de operatiuni Microsoft din Irlanda si poate livra programe de licențiere pentru organizații de mari dimensiuni pentru mediul privat, mediul academic si sector public.

Solutiile de licentiere care se desfasoara printr-un partener Microsoft de tipul Large Account Reseller ofera o maniera flexibila de standardizare a infrastructurii unei companii, aduc o reducere a costului total de exploatare a calculatoarelor, ajuta la simplificarea planificarii bugetului prin contractele de licentiere de achizitie sau chirie anuale, aduc o administrare mai usoara  a contractelor prin accesul la un site securizat.

 

 

 detalii

NComputing

NComputing, Inc. este compania de virtualizare a desktop-urilor, cu cea mai rapida crestere din lume, cu peste 50.000 de clienti si 20 de milioane de utilizatori zilnici in 140 de tari.

Compania deserveste clienti mari si medii, din diverse domenii, cum ar fi educatie, guvern, precum si diferite segmente ale industriei, ajutandu-i sa transforme modul in care acestia folosesc mediul de calcul.

Tehnologia inovatoare a NComputing (si care a fost premiata) ofera clientilor o performanta extrem de inalta si cea mai accesibila solutie de virtualizare desktop disponibila azi pe piata.detalii