hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Babylon-Enterprise

Accesati informatiile companiei, cu un singur click! Cresteti productivitatea! Babylon-Enterprise va ofera informatii vitale preluate din aplicatiile pentru afaceri: ERP, CRM, HRM, precum si din alte sisteme informationale pentru companii – toate aceste informatii fiind aduse in aplicatiile Windows cu care lucrati in mod obisnuit.

Obtinerea informatiilor printr-un simplu click

Iata cateva caracteristici prin care se evidentiaza Babylon-Enterprise:

- Furnizeaza informatiile companiei direct pe desktop-ul dvs.
- Va permite sa va concentrati asupra sarcinilor pe care le aveti, nefiind nevoie sa schimbati instrumentele sau aplicatiile cu care lucrati
- Raspunde instantaneu la un singur clic
- Permite accesul la informatii chiar si cand sunteti offline
- Asigura accesul securizat bazat pe profilele utilizatorilor

Babylon-Enterprise: Acces instantaneu la informatiile companiei

Profitati cat se poate de mult de sistemele informationale ale companiei dvs.!
Compania dvs a investit deja in infrastructura, aplicatii pentru informatii si instruirea angajatilor. Si totusi, angajatii nu obtin informatiile suficient de repede pe cat au nevoie.

In general, angajatii nu doresc sa-si intrerupa fluxul de lucru pentru a cauta informatii. Accesarea si navigarea, in cazul sistemelor informationale, necesita efort si pricepere. Iar cantitatea mare de informatii din aceste sisteme ii poate coplesi si deruta pe angajati.

Babylon-Enterprise reprezinta un sistem de furnizare de informatii care le permite utilizatorilor sa aiba un acces instantaneu la informatiile dorite, provenite de la diferite aplicatii si surse de date. El poate fi integrat usor si, in plus, sporeste productivitatea in orice mediu IT.

In acest fel, dvs. cresteti productivitatea, fluxul de informatii si imbunatatiti procesele afacerii. Asadar, puneti-l pe Babylon-Enterprise sa lucreze pentru compania dvs.!

Babylon-Enterprise le permite utilizatorilor sa aiba acces, cu un singur clic, la informatiile companiei provenite de la ERP, CRM, HRM, precum si de la alte sisteme informationale pentru companii. Cu un al doilea clic, utilizatorii pot sa ajunga in adancime in cantitatea de date, in aplicatia sursa.

Utilizatorii Babylon-Enterprise petrec mult mai putin timp cautand informatii si folosesc mai bine sistemele informationale ale companiei, recuperand mult mai usor investitia facuta (ca efort si bani), in acele sisteme informationale.

Babylon-Enterprise va furnizeaza instantaneu informatii concise si relevante

Componentele client si server ale sistemului Babylon-Enterprise sunt strans integrate pentru a putea furniza instantaneu informatii, de la aplicatiile companiei, direct pe desktop-ul utilizatorilor.

Cand utilizatorul executa un clic pe orice termen in orice aplicatie Windows, Babylon-Enterprise afiseaza instantaneu informatii concise si relevante.

Clientul de Babylon-Enterprise foloseste algoritmi sofisticati pentru identificarea textului pe care utilizatorul a dat clic. Babylon scaneaza caracterele si cuvintele alaturate pentru a putea determina contextul si afiseaza numai rezultatele relevante. In plus, motorul morfologic puternic prezent la Babylon poate sa identifice cuvintele, indiferent de conjugari sau declinari.

Instrumentele Babylon-Enterprise extrag informatii vitale din sistemele informationale ale companiei, precum si din aplicatiile respective, creaza un "snapshot" al datelor si il convertesc intr-un glosar pentru livrarea prin sistemul Babylon-Enterprise. Glosarele de informatii se pot gasi pe serverul de aplicatii sau pot fi distribuite pe desktop-urile utilizatorilor pentru utilizarea offline.

Componenta "Babylon-Enterprise server" se ocupa de administrarea centrala a glosarelor si clientilor de tip "desktop" si permite un acces securizat, bazat pe roluri, la informatiile restrictionate.

Instrumentele administratorului Babylon-Enterprise servesc la maximizarea furnizarilor realizate si la minimizarea maintenantei.

Babylon-Enterprise: Acces intuitiv, instantaneu, la informatii, fara intreruperea fluxului de lucru

Un singur clic. Metoda de activare simpla si, totusi, puternica, bazata pe un singur clic executat este adoptata rapid de utilizatori. Chiar si incepatorii folosesc Babylon-Enterprise intr-un mod eficient, la cateva minute dupa ce acesta le este prezentat.

Activare uniforma. Mecanismul "un simplu clic" este poarta catre toate sursele de informatii. Utilizatorii nu au nevoie sa ghiceasca sau sa decida unde sa caute informatii si nu isi pierd timpul cu cicluri obositoare de tipul "lansare-logare-navigare-cautare" in diferite sisteme informationale ale companiei.

Intotdeauna disponibil. Babylon-Enterprise este intotdeauna disponibil si, totusi, nu este deloc deranjant. Operand deasupra tuturor aplicatiilor Windows, el nu ii distrage atentia utilizatorului si nu ii intrerupe fluxul de lucru, permitandu-i accesul online si offline la informatii.

Raspuns imediat. Babylon-Enterprise furnizeaza informatiile instantaneu. Utilizatorii rareori asteapta rezultatele, chiar si in cazul interogarilor facute asupra unor baze de date foarte mari sau asupra unei retele.

Lucreaza online si offline. Babylon-Enterprise permite accesul la informatii atat online, cat si offline, oferind suport total in cazul nevoilor fortei de lucru mobile a companiei.

Rezultate concise. Babylon-Enterprise permite livrarea de rezultate concise. Utilizatorii nu sunt coplesiti sau derutati de cantitatea mare de informatii sau chiar nauciti de multitudinea optiunilor in cazul fiecarui rezultat.

Afisarea unitara a tuturor informatiilor. Babylon-Enterprise prezinta clar si consecvent toate rezultatele, intr-o singura fereastra. Chiar si cand informatiile vin din surse foarte diferite, cum ar fi un sistem ERP sau o baza de date a clientilor, utilizatorii pot scana rapid rezultatele si pot gasi informatiile de care au nevoie.

Navigare instantanee. Rezultatele pot include un link care activeaza aplicatia sursei de date si afiseaza informatiile in contextul lor original. Un al doilea clic ii poate duce pe utilizatori direct in sistemele informationale ale companiei, reducand timpul de cautare si imbunatatind utilizarea acestor sisteme.

Acces securizat la informatiile restrictionate. Glosarele care contin informatii confidentiale ale corporatiei respective pot fi restrictionate si disponibile numai utilizatorilor autorizati, pe baza identitatilor definite in sistem, ca utilizator individual sau grup.

Implementare usoara. Babylon-Enterprise permite implementarea usoara si implementarea in orice mediu IT si nu necesita modificari ale sistemelor existente sau ale infrastructurii. Cu un efort mic, Babylon-Enterprise devine parte integranta a mediului de lucru. Companiile pot incepe sa-si recupereze investitia aproape imediat.

Extindere. Cu o singura platforma utilizata pentru toate tipurile de continut informational, Babylon-Enterprise poate fi extins cu nou continut, oricand. Instrumente de dezvoltare puternice si capacitatea de implementare automata minimizeaza nevoia unor eforturi suplimentare sau nevoia de suport pentru administrarea sistemului.


Cerintele tehnice pentru Babylon-Enterprise sunt:

Client: Windows XP/Vista
Server: Windows 2003 Server
Browser Web: Microsoft Internet Explorer 5 sau mai nou