hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

DameWare NT Utilities

DameWare NT Utilities (DNTU) este o aplicatie de management al sistemelor pentru Windows NT/2000/XP/2003/Vista care permite administratorilor sa depaseasca Microsoft Management Console (MMC). DNTU ofera o colectie integrata de utilitare de administrare pentru Microsoft Windows NT, incorporate intr-o interfata centralizata usor de folosit pentru managementul la distanta al serverelor si statiilor de lucru Windows. Majoritatea utilitarelor standard sunt incluse in interfata DNTU, multe dintre ele au fost imbunatatite pentru a asigura o performanta superioara, usurinta in folosire etc. DNTU contine DameWare Mini Remote Control si Exporter.

De asemenea, DNTU contine Active Directory Object Browser si o functionalitate extinsa Active Directory pentru cautarea, filtrarea si activarea tuturor obiectelor si atributelor AD. Managementul obiectelor cum ar fi OU (Organizational Units), Containere, Utilizatori, Grupuri, Contacte, Calculatoare, precum si atributele care nu sunt disponibile in Microsoft MMC (cum ar fi fotografii, logo-uri, ID-ul angajatilor etc) sunt toate suportate.

In plus fata de Active Directory, DNTU suporta si managementul domeniilor, statiilor de lucru, driverelor, grupurilor locale, membrilor domeniilor, fisierelor deschise, imprimantelor, proceselor, proprietatilor, registrilor, serviciilor, sesiunilor, software-urilor, Terminal Services/RDP, utilizatorilor si multe alte facilitate. DNTU suporta dynamic "Microsoft Windows Network". Controlerele de domeniu, serverele si statiile de lucru, precum si masinile care implicit nu sunt vizualizate in Microsoft Windows Network Browser, pot fi usor administrate via un nume de masina sau o adresa IP dupa ce a fost adaugata la imaginea arborelui browser-ului retelei. Cu DNTU utilizatorul realizeaza managementul retelei Windows prin intermediul unei singure interfete usor de folosit similara Explorer-ului.

De asemenea, DNTU contine DameWare Mini Remote Control pentru instalare si support rapid si facil, precum si Exporter pentru extragerea rapida de informatii de pe masinile Windows.

Licentierea DameWare Development se bazeaza pe numarul de administratori care folosesc softul indeferent de numarul de servere si clienti care sunt accesati.