hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

McAfee Network Security

McAfee Network Security Platform

Platforma Network Security de la McAfee este o soluție de securitate unica, inteligenta, care descoperă și blochează amenințările sofisticate în rețea. Folosind tehnici avansate de detectare a amenințărilor, se apără împotriva atacurilor ascunse, cu o precizie extremă la viteze de până la 80 Gbps, oferind în același timp despre utilizatori, dispozitive și aplicații.

McAfee Firewall Enterprise

McAfee Firewall Enterprise apără activele critice, inclusiv depozitele reglementate de date (clienți, financiare, și date de asistenta medicala), e-mail și servere de web, extranet, și centre de date. O mare siguranta a securitatii firewall-ului de retea oferă capabilități de firewall puternic de ultimă generație, include vizibilitatea si controlul aplicatiilor pentru a apara impotriva amenintarilor de retea. Protecția firewall McAfee se integreaza cu McAfee Global Threat Intelligence (GTI) și ePolicy Orchestrator (McAfee EPO). 

 

McAfee Network Threat Behavior Analysis

McAfee Network Threat Behavior Analysis, analizeaza traficul amenintarilor care intra in reteaua Dvs., inclusiv comportamentul malitios si interactiunile neobisnuite. Lucrand cu platform de prevenire a intruziunilor din retea, McAfee Network Threat Behavior Analysis,  poate identifica în mod pozitiv roboții, viermi, spam-ul, si atacuri de recunoaștere. Un singur dispozitiv combina fluxuri NetFlow cu Nivelul 7 de date din întreaga rețea pentru a oferi o vedere unificată a amenințărilor de securitate a rețelei.

 

McAfee Network Threat Response

McAfee Network Threat Response este o soluție de securitate de rețea care este specializată în găsirea celei mai importante  amenintari: atacul care ajunge în interiorul rețelei în sine. Network Threat Response, este un cadru de motoare de detectare de ultimă generație specializate în contracararea amenințărilor persistente avansate (APTS), care prioritizează și prezintă numai acele amenințări de securitate care necesită investigații - timpul de analiză si eliminare dureaza de la cateva minute pana la o săptămâna.

 

McAfee One Time Password

McAfee One Time Password permite doi factori de autentificare pentru securizarea accesului la rețea, realizarea respectarea și protejarea resurselor împotriva accesului neautorizat. Această soluție sprijină desfășurarea rapidă, metode de autentificare de generație următoare, și este scalabil de la zece utilizatori de până la zeci de mii de utilizatori.