hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

McAfee Mobile Security

McAfee Mobile Security

Mobile Security de la McAfee ofera protectie impotriva pierderilor de date si amenintarilor in ceea ce priveste dispositive ca smartphone-uri și tablete. McAfee gestionare a dispozitivului mobil ajută la reducerea riscurilor de dispozitivele pierdute sau furate, cum ar fi pierderea de date corporative,  accesul neautorizat, și scurgeri de date de pe dispozitivele inregistrate ca fiind ale companiei. McAfee sprijina o gamă completă de dispozitive mobile, inclusiv Apple iPhone, iPad, Android și Windows Phone.

McAfee Enterprise Mobility Management

  • Avantaje si Beneficii:

Securitate și management pentru dispozitive mobile, de date și aplicații.

Securitate in ceea ce priveste pierderea furtul, și accesul neautorizat a dispozitivelor mobile.

Protectie fata de dispozitivele straine care intra in compania Dvs., fie ca utilizator de retea sau ca unitate de stocare.

Management de telefonie mobile.

Enterprise-Wide Management

 

McAfee VirusScan Mobile

McAfee VirusScan de telefonie mobilă pentru smartphone-uri și tablete Android este un sistem anti-malware, care scanează și curăță datele mobile, prevenirea corupției de la viruși, viermi, dialer, troieni, și alte coduri malware. VirusScan de telefonie mobilă protejează dispozitivele mobile la punctele cele mai critice de expunere, inclusiv email-uri inbound și outbound, mesaje text, e-mail atasamente, și descărcărilor de pe internet.