hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

McAfee- Email and Web Security

McAfee Email & Web Security

McAfee Protecția email oferă securitate e-mail așa cum vă doriți. Mergând dincolo de protecție anti-spam și malware, protecția e-mail integreaza tehnologia de prevenire a pierderilor de date, pune  în aplicare politica bazată pe conținut, și servicii de continuitate, asigura accesul e-mail în timpul căderilor de server.

McAfee Protecția email oferă cea mai bună securitate și flexibilitate. Securitatea este oferita de  la McAfee Labs, oferind cea mai cuprinzatoare amenintare Global Intelligence.

Puteți alege o implementare Cloud (blocarea tuturor amenințărilor inbound și outbound), o soluție la fața locului pentru mai mult control  sau o implementare multi-strat, care combina punctele forte ale ambelor printr-o conducere unică și consola de raportare. Cu McAfee Protecția e-mail, puteți implementa ceea ce aveti nevoie.

McAfee Web Protection

De la filtrare Web si scanare anti malware si control amanuntit  asupra modului în care sunt folosite site-uri Web 2.0, McAfee Web Protection combina  securitate si control cu flexibilitatea in implementarea necesitatilor Dumneavoastra. McAfee Web Protection oferă toate caracteristicile de McAfee Web Gateway și McAfee SaaS Web Protection.

Flexibilitate maximă de implementare - Implementarea pe locatie cu aplicatii, în medii virtuale, sau în cloud, sau combina optiuni pentru un plus de flexibilitate în implementare și disponibilitate ridicată.

Securitate avansata , cu McAfee Web Protection care ofera mai multe straturi de protective Web, prin numeroase tehnologii  in scopul de a oferi cea mai avansata masura de protectie. De la deschiderea conținut și scanarea elemente active, în timp real, cu McAfee Gateway Motor Anti-Malware obtineti o acoperire bazata pe semnături cuprinzătoare și reputație web.  McAfee Web Protection ofera mai multe tehnologii pentru cea mai bună combinație de securitate și performanță.

Raport avansat a datelor indiferent de platforma de livrare. Acesta oferă informații pentru a ilumina modul în care organizațiile folosesc web-ul, ajutând să respecte reglementările, identificarea tendințelor, izola probleme, activitatati web nepotrivite, și să adapteze setările de filtrare si de a pune în aplicare cele mai bune politici de utilizare web.

 
McAfee Content Security Suite

  •  Avantaje si Beneficii

Mai multe programe intr-un singur pachet:

McAfee Content Security Suite bundles McAfee Web Protection, McAfee Email Protection, McAfee Network DLP Prevent, and McAfee Device Control- toate intr-o singura suita. Această abordare unică oferă cel mai inalt nivel de securitate  in a a proteja utilizatorii și datele de amenințările actuale  și  intrare de ieșire.

Protectie Antimalware si Antivirus :

Protecția împotriva atacurilor specific de tip malware.

Securitate email si Filtrare Spam:

Integrați functia de protecție e-mail pentru a elimina spam-ul, malware, atacurile de tip phishing, și alte amenintari.

Îmbunătățirea productivității și reducerea costurilor:

Reduce lățimea de bandă și costurile de curatare malware, în timp ce crește productivitatea angajaților.

Securitate web:

Navigați pe Web în condiții de siguranță, fără teama de phishing, spyware, atacuri, și pierderea de date.

Data loss prevention:

Preveni pierderea de date, inclusiv ambele date structurate (numere de card de credit) și nestructurate (înregistrările financiare sau planuri), pe întreaga întreprindere.

Risk management and compliance.

 

Produse aditionale la McAfee Email & Web Security