hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Manage Engine

ManageEngine ofera instrumentele de administrare in timp real a resurselor IT ce permit echipelor IT sa raspunda tuturor nevoilor de suport ale unei organizatii. In intreaga lume, mai mult de 72.000 de companii, printre care 60% din companiile Fortune 500, se bazeaza pe solutiile ManageEngine pentru a asigura cea mai buna performanta a infrastructurii IT, ce include servere, aplicatii, desktop-uri si nu numai.

ManageEngine este o divizie a Zoho Corp., cu birouri in intreaga lume inclusiv in Statele Unite, India si China.

Printre clienti se numara HP, EMC, Applied Materials, DuPont, Lehman Brothers, Lockheed Martin, StorageTek si Sony.

Avand reprezentante in CA, Austin, New Jersey, Chennai, Singapore, Tokyo si Beijing, Zoho Corporation serveste cu solutii tehnologice peste 50.000 clienti din intreaga lume.

Pentru mai multe informatii vizitati  href="http://www.manageengine.com/">http://www.manageengine.com/, urmariti blog-ul companiei la adresa href="http://blogs.manageengine.com/">http://blogs.manageengine.com/, pe Facebook la  href="http://www.facebook.com/ManageEngine">http://www.facebook.com/ManageEngine si pe Twitter la @ManageEngine.

 

Produse disponibile:
 • title="ADAudit Plus" href="http://www.romsym.ro/product.php/ADAudit-Plus/32/">ADAudit Plus 
 • title="ADManager Plus" href="http://www.romsym.ro/product.php/ADManager-Plus/33/">ADManager Plus 
 • title="Applications Manager" href="http://www.romsym.ro/product.php/Applications-Manager/34/">Applications Manager 
 • title="Desktop Central" href="http://www.romsym.ro/product.php/Desktop-Central/35/">Desktop Central 
 • title="DeviceExpert" href="http://www.romsym.ro/product.php/DeviceExpert/36/">DeviceExpert 
 • title="EventLog Analyzer" href="http://www.romsym.ro/product.php/EventLog-Analyzer/37/">EventLog Analyzer 
 • title="Firewall Analyzer" href="http://www.romsym.ro/product.php/Firewall-Analyzer/39/">Firewall Analyzer 
 • title="ManageEngine IT360" href="http://www.romsym.ro/product.php/ManageEngine-IT360/40/">ManageEngine IT360 
 • title="NetFlow Analyzer" href="http://www.romsym.ro/product.php/NetFlow-Analyzer/42/">NetFlow Analyzer 
 • title="OpManager" href="http://www.romsym.ro/product.php/OpManager/43/">OpManager 
 • title="OpStor" href="http://www.romsym.ro/product.php/OpStor/44/">OpStor 
 • title="OpUtils" href="http://www.romsym.ro/product.php/OpUtils/45/">OpUtils 
 • title="OS Deployer" href="http://www.romsym.ro/product.php/OS-Deployer/46/">OS Deployer 
 • title="PasswordManager Pro" href="http://www.romsym.ro/product.php/PasswordManager-Pro/47/">PasswordManager Pro 
 • title="Security Manager Plus" href="http://www.romsym.ro/product.php/Security-Manager-Plus/48/">Security Manager Plus 
 • title="ServiceDesk Plus" href="http://www.romsym.ro/product.php/ServiceDesk-Plus/49/">ServiceDesk Plus 
 • title="OpStor" href="http://www.romsym.ro/product.php/OpStor/1093/">OpStor 
 • title="Exchange Reporter Plus" href="http://www.romsym.ro/product.php/Exchange-Reporter-Plus/1091/">Exchange Reporter Plus 
 • title="TopoMapper Plus" href="http://www.romsym.ro/product.php/TopoMapper-Plus/1092/">TopoMapper Plus 
 • title="AD360" href="http://www.romsym.ro/product.php/AD360/1014/">AD360 
 • title="AssetExplorer" href="http://www.romsym.ro/product.php/AssetExplorer/1080/">AssetExplorer 
 • title="Site24x7" href="http://www.romsym.ro/product.php/Site24x7/1081/">Site24x7 


detalii

DameWare Development

DameWare Development, cu sediul in Los Angeles, ofera solutii software de inalta calitate, care inglobeaza cele mai moderne tehnologii si care sunt eficiente din punct de vedere al costului, clientii putandu-si permite preturile acestora.

Printre clientii sai se numara AOL (America Online), American Automobile Association, AIG (American International Group), AT&T Corporation, Bank of America, Bayer, Black & Decker, Burger King, CBS Worldwide Corporation, Christian Dior, Citibank, Coca-Cola Company, Colgate Palmolive, Compaq Corporation, Cummins Inc., DaimlerChrystler, Discovery Channel, Domino's Pizza, Ebay, ESPN, Exxon Modbile, Fox News, Fox Sports, General Motors Corporation, Goodyear, Greyhound, Hewlett Packard, Hilton Hotels, Hitachi, Honeywell, Hospital Corporation of America, Houston Rockets, IBM Corporation, Intel Corporation, Johnson & Johnson, Kodak Corporation, Kraft Foods Corporation, Lockheed Martin Corporation, L'Oreal, Louisiana State University, McDonald's Corporation, Merril Lynch, Motorola Corporation, Nikon Corporation, NVIDIA Corporation, Panasonic, Pepsi Cola, PepsiCo Inc., Pfizer Corporation, Polaroid Corporation, Polo Ralph Lauren, Princeton University, Reuters, Siemens Corporation, Sony Corporation, SunTrust Bank, The Bank Of New York, The Hartford, The Pentagon, The Salvation Army, T-Mobile, Tommy Hilfiger, Tropicana, Tyson Foods, Unilever. Union Pacific, United States Air Force, United States Army, United States Coast Guard, United States Marine Corps, United States Navy, University of Cambridge, University of Miami, US Bancorp, Verizon Communications, Volvo Corporation, Warner Bros Entertainment, Western Digital Corporation, Xerox Corporation, Yahoo Corporation si Yamaha Corporation of Americadetalii

Babylon-Enterprise

Accesati informatiile companiei, cu un singur click! Cresteti productivitatea! Babylon-Enterprise va ofera informatii vitale preluate din aplicatiile pentru afaceri: ERP, CRM, HRM, precum si din alte sisteme informationale pentru companii – toate aceste informatii fiind aduse in aplicatiile Windows cu care lucrati in mod obisnuit.

Obtinerea informatiilor printr-un simplu click

Iata cateva caracteristici prin care se evidentiaza Babylon-Enterprise:

- Furnizeaza informatiile companiei direct pe desktop-ul dvs.
- Va permite sa va concentrati asupra sarcinilor pe care le aveti, nefiind nevoie sa schimbati instrumentele sau aplicatiile cu care lucrati
- Raspunde instantaneu la un singur clic
- Permite accesul la informatii chiar si cand sunteti offline
- Asigura accesul securizat bazat pe profilele utilizatorilor

Babylon-Enterprise: Acces instantaneu la informatiile companiei

Profitati cat se poate de mult de sistemele informationale ale companiei dvs.!
Compania dvs a investit deja in infrastructura, aplicatii pentru informatii si instruirea angajatilor. Si totusi, angajatii nu obtin informatiile suficient de repede pe cat au nevoie.

In general, angajatii nu doresc sa-si intrerupa fluxul de lucru pentru a cauta informatii. Accesarea si navigarea, in cazul sistemelor informationale, necesita efort si pricepere. Iar cantitatea mare de informatii din aceste sisteme ii poate coplesi si deruta pe angajati.

Babylon-Enterprise reprezinta un sistem de furnizare de informatii care le permite utilizatorilor sa aiba un acces instantaneu la informatiile dorite, provenite de la diferite aplicatii si surse de date. El poate fi integrat usor si, in plus, sporeste productivitatea in orice mediu IT.

In acest fel, dvs. cresteti productivitatea, fluxul de informatii si imbunatatiti procesele afacerii. Asadar, puneti-l pe Babylon-Enterprise sa lucreze pentru compania dvs.!

Babylon-Enterprise le permite utilizatorilor sa aiba acces, cu un singur clic, la informatiile companiei provenite de la ERP, CRM, HRM, precum si de la alte sisteme informationale pentru companii. Cu un al doilea clic, utilizatorii pot sa ajunga in adancime in cantitatea de date, in aplicatia sursa.

Utilizatorii Babylon-Enterprise petrec mult mai putin timp cautand informatii si folosesc mai bine sistemele informationale ale companiei, recuperand mult mai usor investitia facuta (ca efort si bani), in acele sisteme informationale.

Babylon-Enterprise va furnizeaza instantaneu informatii concise si relevante

Componentele client si server ale sistemului Babylon-Enterprise sunt strans integrate pentru a putea furniza instantaneu informatii, de la aplicatiile companiei, direct pe desktop-ul utilizatorilor.

Cand utilizatorul executa un clic pe orice termen in orice aplicatie Windows, Babylon-Enterprise afiseaza instantaneu informatii concise si relevante.

Clientul de Babylon-Enterprise foloseste algoritmi sofisticati pentru identificarea textului pe care utilizatorul a dat clic. Babylon scaneaza caracterele si cuvintele alaturate pentru a putea determina contextul si afiseaza numai rezultatele relevante. In plus, motorul morfologic puternic prezent la Babylon poate sa identifice cuvintele, indiferent de conjugari sau declinari.

Instrumentele Babylon-Enterprise extrag informatii vitale din sistemele informationale ale companiei, precum si din aplicatiile respective, creaza un "snapshot" al datelor si il convertesc intr-un glosar pentru livrarea prin sistemul Babylon-Enterprise. Glosarele de informatii se pot gasi pe serverul de aplicatii sau pot fi distribuite pe desktop-urile utilizatorilor pentru utilizarea offline.

Componenta "Babylon-Enterprise server" se ocupa de administrarea centrala a glosarelor si clientilor de tip "desktop" si permite un acces securizat, bazat pe roluri, la informatiile restrictionate.

Instrumentele administratorului Babylon-Enterprise servesc la maximizarea furnizarilor realizate si la minimizarea maintenantei.

Babylon-Enterprise: Acces intuitiv, instantaneu, la informatii, fara intreruperea fluxului de lucru

Un singur clic. Metoda de activare simpla si, totusi, puternica, bazata pe un singur clic executat este adoptata rapid de utilizatori. Chiar si incepatorii folosesc Babylon-Enterprise intr-un mod eficient, la cateva minute dupa ce acesta le este prezentat.

Activare uniforma. Mecanismul "un simplu clic" este poarta catre toate sursele de informatii. Utilizatorii nu au nevoie sa ghiceasca sau sa decida unde sa caute informatii si nu isi pierd timpul cu cicluri obositoare de tipul "lansare-logare-navigare-cautare" in diferite sisteme informationale ale companiei.

Intotdeauna disponibil. Babylon-Enterprise este intotdeauna disponibil si, totusi, nu este deloc deranjant. Operand deasupra tuturor aplicatiilor Windows, el nu ii distrage atentia utilizatorului si nu ii intrerupe fluxul de lucru, permitandu-i accesul online si offline la informatii.

Raspuns imediat. Babylon-Enterprise furnizeaza informatiile instantaneu. Utilizatorii rareori asteapta rezultatele, chiar si in cazul interogarilor facute asupra unor baze de date foarte mari sau asupra unei retele.

Lucreaza online si offline. Babylon-Enterprise permite accesul la informatii atat online, cat si offline, oferind suport total in cazul nevoilor fortei de lucru mobile a companiei.

Rezultate concise. Babylon-Enterprise permite livrarea de rezultate concise. Utilizatorii nu sunt coplesiti sau derutati de cantitatea mare de informatii sau chiar nauciti de multitudinea optiunilor in cazul fiecarui rezultat.

Afisarea unitara a tuturor informatiilor. Babylon-Enterprise prezinta clar si consecvent toate rezultatele, intr-o singura fereastra. Chiar si cand informatiile vin din surse foarte diferite, cum ar fi un sistem ERP sau o baza de date a clientilor, utilizatorii pot scana rapid rezultatele si pot gasi informatiile de care au nevoie.

Navigare instantanee. Rezultatele pot include un link care activeaza aplicatia sursei de date si afiseaza informatiile in contextul lor original. Un al doilea clic ii poate duce pe utilizatori direct in sistemele informationale ale companiei, reducand timpul de cautare si imbunatatind utilizarea acestor sisteme.

Acces securizat la informatiile restrictionate. Glosarele care contin informatii confidentiale ale corporatiei respective pot fi restrictionate si disponibile numai utilizatorilor autorizati, pe baza identitatilor definite in sistem, ca utilizator individual sau grup.

Implementare usoara. Babylon-Enterprise permite implementarea usoara si implementarea in orice mediu IT si nu necesita modificari ale sistemelor existente sau ale infrastructurii. Cu un efort mic, Babylon-Enterprise devine parte integranta a mediului de lucru. Companiile pot incepe sa-si recupereze investitia aproape imediat.

Extindere. Cu o singura platforma utilizata pentru toate tipurile de continut informational, Babylon-Enterprise poate fi extins cu nou continut, oricand. Instrumente de dezvoltare puternice si capacitatea de implementare automata minimizeaza nevoia unor eforturi suplimentare sau nevoia de suport pentru administrarea sistemului.


Cerintele tehnice pentru Babylon-Enterprise sunt:

Client: Windows XP/Vista
Server: Windows 2003 Server
Browser Web: Microsoft Internet Explorer 5 sau mai noudetalii

NETIKUS.NET

NETIKUS.NET este o companie austriaca cu sediul in Chicago (USA), si a fost infiintata in anul 2002. 

Produsul EventSentry a fost lansat pentru prima oara in anul 2001 sub numele de EventwatchNT, si este o solutie ieftina si completa de monitorizare a sistemelor si log-urilor care poate integrat in retele Unix.detalii

NetSupport

Firma NetSupport isi are sediul in Peterborough, Marea Britanie, si are filiale in USA, Germania, Canada si Japonia.

NetSupport este specilizata in dezvoltarea de pachete software pentru managemntul si suportul LAN-urilor si WAN-urilor. Cel mai cunoscut produs al firmei este NetSupport Manager Remote Control and Desktop Management. NetSupport Manager si derivatele sale sunt vandute in intreaga lume.detalii

Micro Focus

Micro Focus ofera cea mai rapida cale de a migra, extinde, dezvolta si utiliza aplicatii enterprise.

Compania Micro Focus a luat fiinta in 1976 cu scopul de a mentine limbajul Cobol competitiv si pentru a dezvolta o suita de unelte care sa permita migrarea usoara a aplicatiilor mari din domeniile critice financiar-bancare de pe mainframe pe PC-urile care in ultimii ani au devenit suficient de performate pentru a gazdui astfel de programe ample.

Un raport Meta Group arata ca in sectorul financiar-bancar limbajul Cobol este folosit intr-o proportie de 68% fata de alte domenii unde este prezent de asemenea intr-un procent destul de insemnat de 35%.

Una din liniile de produse Micro Focus se concentreaza asupra conversiei cantitatilor masive de date prelucrate in Cobol in formate care sa permita distribuirea acestora prin Intranet sau Internet, fie ca e vorba de HTML, Java sau alte tehnici in uz.

Micro Focus are reprezentante in Marea Britanie, Statele Unite ale Amercii si Japonia.detalii

Famatech

Firma Famatech, infiintata in anul 1999, este binecunoscuta pentru produsul Remote Administrator (Radmin), liderul necontestat al produselor software de control la distanta folosit de peste un milion de utilizatori in intreaga lume. Tehnologia Famatech de Remote Control permite tehnicienilor sa asigure rapid un management optim al retelei, suport tehnic la distanta si servicii de helpdesk. detalii

SpectorSoft

SpectorSoft dezvolta, promoveaza si suporta monitorizarea PC/Internet si supravegherea produselor pentru afaceri, educatie, guverne si utilizatorii generici.

Odata ce am recunoscut ca organizatiile, corporatiile, scolile si familiile au nevoie sa stie cum oamenii le folosesc PC-urile si ce fac cu ele pe Internet, SpectorSoft a fost fondata sa furnizeze primele inregistrari si derulari folositoare si intuitive ale produselor de pe computere pentru Windows si Mac OS.detalii