hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

McAfee- Data Protection

McAfee Total Protection for Data

  • Avantaje si beneficii

Obține controlul asupra datelor dumneavoastră:

Este capabil sa Monitorizeze și să reglementeze accesul angajaților,  cit si modul de utilizare și transferul de date prin canale comune, cum ar fi e-mail, IM, unitati de imprimare, cat și unități de stocare USB - atât în interior cat ​​și în afara biroului.

Protejeaza dispozitivele cu un nivel inalt de criptare a datelor:

Preveni accesul neautorizat la sistem și face datele sensibile ilizibile în cazul pierderii sau furtului dispozitivului prin implementarea de criptare completă a discului și de control al accesului pe toate dispozitivele endpoint.

Asigura durata de viata a documentelor si protectia acestora:

Cripteaza fisierele si folderele active inainte de a trece prin si inafara oganizatiei.

Centralizeaza si simplifica managementul securitatii datelor:

Utilizeaza o singura consola centralizata McAfee ePolicy Orchestrator (EPO), pentru implementarea și aplicarea politicilor de securitate obligatorii, la nivel de companie care controlează modul în care datele sunt criptate, monitorizate, și protejate de pierdere. Definire la nivel central, implemetati si actualizati politicile de securitate a datelor prin filtrare, monitorizare si blocheaza accesul neautorizat la datele confidentiale.

Dovedeste capacitatile prin raportare avansata si generare audit

Monitorizeaza evenimentele in timp real si genereaza rapoarte detaliate care eventual sint afisate auditorilor, conducerii sau alte persoane interesate de conformitatea cu cerințele de confidențialitate interne și de reglementare.


McAfee Total Protection for Data Loss Prevention

McAfee Total Protection  for  (DLP) garanțeaza  proprietate intelectuală și asigură protejarea datelor sensibile fie din Cloud fie statie de lucru. McAfee DLP este livrat prin intermediul aparatelor low-întreținere (fizice sau virtuale) și platforma McAfee ePolicy Orchestrator (EPO), , pentru implementarea simplificata, management, actualizări, și rapoarte.

  • Avantaje si beneficii

Tehnologie unica non-invaziva care permite organizatiilor sa construiasca sis a implementeze  politici DLP, rapid si sigur fara generare de erori.

Facilitatea politicii de management:

Flexibilitatea etichetarii fisierelor ajuta organizatiile sa elaboreze politici de economisire a timpului în funcție de locație și de tipuri de aplicații. Tehnologia de clasificare a datelor categorisește cantități mari de date, astfel numai fișierele  relevante sunt examinate și remediate.

Proactive data protection:

Singura solutie DLP care ține o evidență a tuturor datelor care părăsesc punctele de coborârea în rețea - oferindu-vă o vizibilitate a modului  în care sint utilizate  informațiile sensibile. Acesta vă permite să identificati  și să stabiliti procesele existente de afaceri rupte reducând astfel riscul de încălcare în viitor.

Produse Individuale pentru prevenirea furtului de date:


McAfee Endpoint Encryption

  • Avantaje si Beneficii:

Protectia datelor pe o varietate de dispozitive:

Asigura o protecție coerentă a datelor de pe PC-uri desktop, laptop-uri, media inclusiv si dispozitivele de stocare portabile USB. Asigura o gamă largă de informații, inclusiv date despre clienți, de proprietate intelectuală, înregistrări legale și financiare, precum și înregistrările angajaților.

Pastreaza productivitatea angajatilor:

Menține eficiența operațională cu criptare transparenta și decriptarea, care nu provoacă practic nici o întrerupere de utilizare sau de performanta sistemului. Permite utilizatorilor de a accesa, stoca, partaja, și transfera date în condiții de siguranță.

Simplicitatea managementului de Securitate:

Implementarea cat si punerea in aplicarea a politicilor de securitate la nivel de companie cu criptarea datelor de control cat si autentificarea fiecarui utilizator – se face din consola central. Deasemenea asigura suportul confidential conform regulilor interne cat si externe.

Reduce TCO

Reduce costurile de securitate, cu o gama completa de solutii de securitate integrate administrate de o infrastructura de securitate centralizat.

Integrarea cu infrastructura existent

Integrarea cu alte produse de securitate McAfee și sincronizarea cu Active Directory, PKI, și altele. sistemele de operare Microsoft Windows și limbi comune. Suita Endpoint Encryption este ușor de integrat cu alte produse de securitate McAfee, precum și sisteme de tip enterprise existente, oferind companiilor o soluție de securitate completă, simplificând managementul și reducerea TCO.