hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

SHARP

Produsele profesionale SHARP oferă cele mai de încredere soluții de afișaj interactiv, monitoare și sisteme interactive accesibile, puternice și rentabile și fiabile cu garanție minimă de 3 ani de zile.

Soluțiile de afișaj interactiv de la Sharp au fost create ținându-se cont de mediile din școli și campusuri universitare, precum și din birourile corporatiste - orice locație ce are nevoie de soluții accesibile, puternice și rentabile. Lecțiile din sălile de pregătire sau din amfiteatrele de curs devin mai antrenante cu soluțiile Sharp, în timp ce în sălile de întâlnire BIG PAD-ul este o platformă ideală de comunicare pentru eliberarea creativității, promovarea colaborării strânse în echipă și luarea eficientă a deciziilor.

Soluția completă de la Sharp are setare minimă, performanță tactilă pozitivă foarte lăudată și utilizare facilă a instrumentelor de aplicație software de la Sharp. BIG PAD-ul crește încrederea utilizatorului individual și asigură o mai bună colaborare în echipă. Având o gamă largă de monitoare de toate dimensiunile cu rezoluție FHD, BIG PAD-ul este un foarte bun exemplu pentru modul în care Sharp transformă felul în care organizațiile accesează informațiile prin intermediul tehnologiilor conectate.

 

Soluțiile vizuale de la Sharp investesc continuu în tehnologie, culegând beneficiile inovației și prezentând imagini digitale în noi moduri îndrăznețe. Cele mai bune dispozitivile de afișaj sunt disponibile pentru aplicații vizuale în educație, în sălile de întâlnire, în centre de control pentru misiuni esențiale, instituții de agrement și de divertisment și în numeroase locații de retail de peste tot.

Panourile informative de format mare continuă să crească semnificativ și sunt influențate puternic de sectorul de retail unde acuratețea imaginii și realismul sunt relevante. Soluțiile de panouri informative în retail de vânzare de la Sharp utilizează conectarea inteligentă și mai multe soluții integrate, precum conținut dinamic in cloud pentru gestionarea și mentenanța facilă.

Video wall-uri de la Sharp sunt soluția perfectă pentru a arăta detalii uimitoare pe o zonă de afișaj mare fără a compromite detaliile fine ale imaginii sau dimensiunea imaginii și garantează un impact important. Cu o capacitate de înaltă luminozitate și calitatea sigură de a funcționa 24/7, video wall-urile de la Sharp pot fi găsite în multe magazine de retail, aeroporturi și instalații de comandă și control în cazuri de urgență.