hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Netwrix

Netwrix ofera solutia pentru auditul schimbarilor si configurarilor din interiorul companiei scopul de a vedea cine a facut, cand si unde s-a intamplat în intreaga infrastructură a companiei. Cu aceasta solutie veti obtine automatizarea managementul si conformitatea sistemelor conform standardelor Internationale precum: PCI, HIPPA, ISO 27001, SOX, FERPA, FISMA, GLBA, NERC, etc.

Produsele Netwrix sunt adresate exclusiv pentru auditul configurarilor si a schimbarilor care ofera o solutie completa acoperind auditul sistemelor si aplicatiiilor precum:
 

–      Active Directory                                            

–      File Servers                                                     

–      SQL Server                                                        

–      Windows Server  
–      Exchange   
–      SharePoint     
–      VMware     
–      and more…       
                

Mai mult detalii puteti gasi title="AICI" href="https://www.netwrix.com/">AICI

 detalii

Bitdefender

Bitdefender este creatorul unei soluții de securitate pentru internet și a unuisoftware antivirus premiate, certificate la nivel internațional .

Încă de la începutul său în 2001, Bitdefender continuă să ridice ștacheta pentru a stabili noi standarde în prevenirea proactivă a amenințărilor și eliminarii virusurilor, conducând, de cele mai multe ori, la descoperirea celor mai bune tehnici de detecție de securitate care previn extinderea amenințărilor.

Mulțumită produselor de primă clasă și tehnologiilor de ultimă generație, compania s-a extins rapid, devenind lider la nivel mondial. Bitdefender și-a facut apariția pe piața internațională o dată cu înffințarea primelor birouri deschise în Marea Britanie, SUA, Germania, Franța și Spania, dar și cu stabilirea de parteneriate strategice, fiind astfel prezentă în peste 100 de țări în întreaga lume.

La sfârșitul anului 2009, Bitdefender proteja milioane de utilizatori la nivel global și a asigurat utilizarea propriei sale tehnologii alături de mărci foarte bine cunoscute precum IBM și Virgin Media prin încheierea de parteneriate strategice.

2011 a adus cu sine o modificare fundamentală în filozofia companiei Bitdefender, organizația adoptând o nouă identitate organizațională. Acesta a fost de asemenea un an de succes, deoarece produsele Bitdefender destinate consumatorilor au fost primele care au fost votate, în mod simultan, după mulți ani, drept alegerea nr. 1 (în ceea ce privește soluțiile de securitate pentru internet) de trei dintre cele mai importante organizații de testare din lume.

Noua imagine acționează ca o legătură între rădăcinile companiei și viitorul său. Un lucru a rămas neschimbat: capacitatea Bitdefender de a oferi produse antivirus de înaltă calitate. Bitdefender oferă cea mai bună soluție antivirus utilizând aceeași tehnologie premiată pentru clienții individuali și rețelele companiilor, de la micile firme și până la companiile multinaționale, protejând toate stațiile de lucru.

Tehnologiile brevetate Bitdefender, bazate pe idei inovatoare și tendințe fruntașe în industria securității informațiilor, sunt în continuare recunoscute la nivel internațional ca cel mai bun software în securitatea internetului. Organizațiile independente care ne recompensează rezultatele remarcabile prin numeroase premii și certificări sunt: Av-Test.org, Virus Bulletin, ICSA Lab, Checkmark, PC World Top 100, acestea fiind doar câteva.

Bitdefender face tot posibilul să dezvolte constant tehnologiile utilizate pentru a fi mereu cu un pas înainte și pentru a oferi clienților cea mai bună rată de detecție combinată cu performanță și aplicabilitate flexibilă.detalii

Watchguard

WatchGuard este o companie de software care ofera soluții de securitate, care asigura companiei Dvs.,  protectie la nivel de continut al retelei .

Premiant la nivel de  Extensible Threat Management (XTM and XTMv), ofera solutii de securitate retea inclusive firewall, VPN si servicii de securitate pentru a proteja rețelele de spam, virusi, malware, și intruziuni. Noile dispozitive Extensible Securitaty Content (XCS și XCSv), ofera securitate de conținut pe e-mail și web, combinate cu aplicatia de prevenire a pierderii datelor pentru o protecție mai ampla a conținutului complet. Disponibil ca suport  fizic cat si Virtual, WatchGuard ofera o gama larga de solutii de securitate de diferite dimensiuni pentru întreprinderile mici până la companii cu 10.000 de angajați si mai mult. De la in anul 1996, au fost livrate mai mult de 600000 de cutii marca WatchGurd, de culoarea reprezentativa rosie, in toata lumea. In prezent compania are peste 150000 parteneri  in peste 120 de tari ale lumii. WatchGuard are sediul în Seattle, Washington, cu birouri în America de Nord, America Latină, Europa și Asia Pacific.detalii

GFI

GFI este un furnizor important de solutii software de securitate a continutului, de securitate a retelei si de software de corespondenta pentru administratorii: Windows NT/2000/2003/XP. Pioneri in producerea software-ului de inalta calitate, pentru intreprinderile mici si mijlocii, GFI ofera programe accesibile si usor de utilizate in conformitate cu necesitatile fiecarui domeniu:  detalii

McAfee

McAfee, o filială deținută integral de Intel Corporation (NASDAQ: INTC) fondata in 1987, este cea mai mare companie din lume producatoare de software dedicat in mare parte pe Securitate. Misiunea McAfee este de a ajuta clientii sa ramana in siguranta. Inca de la inceputuri McAfee a pus accent pe dezvoltarea unei retele de parteneriat in intreaga lume, alaturi de companii care au obiective si valori similare. Reliable Solutions Distributor si-a inceput activitatea alaturi de McAfee inca din 2008, perioada in care sau facut multe proiecte remarcabile.
Un nume de încredere în securitatea online, McAfee ofera  pentru utilizatorii casnici cat si pentru utilizatorii business, solutii software, printre care amintim: Data Protection- Protectia Datelor si Prevenirea Furtului de Date, Database Security- Securitatea Bazelor de Date, Email & Web Security - protectia continutului din posta electronica si antimalware, anti-hacker, anti-spam, antivirus, network security- Protectie Retea, Security Management, SIEM- Securitatea Informatiei si Managementul log-urilor. 


  detalii

CYCLOPE - Află exact ce, cum şi cât lucrează angajaţii tăi.

Cyclope vă oferă informaţii obiective despre felul în care lucrează angajaţii dumneavoastră la calculator.
 

Cum poţi creşte productivitatea angajaţilor tăi cu ajutorul Cyclope?

Defineşte activităţile productive şi cele neproductive

Cu noua versiune poţi defini atât gradul de productivitate al unei aplicaţii (ex: Internet Explorer) cât şi productivitatea la nivel de acţiuni individuale (ex: site-uri vizitate).
 

Analizează rapoartele

Poţi identifica rapid:

  • unde se pierde timpul;
  • care sunt cei mai (ne)productivi angajaţi;
  • gradul de utilizare al anumitor aplicaţii;
  • durata efectivă de muncă etc.

 

Ia decizii în baza descoperirilor facute

Răsplăteşte angajaţii productivi, ia măsuri contra celor ne-productivi.

In zona IT, vei şti dacă anumite solicitări de licenţe sau de hardware sunt într-adevăr întemeiate.

title="cuclope" href="http://cyclope.ro/">pentru mai multe detalii accesati http://cyclope.ro/ detalii