hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

think-cell


Pachetul aplicatiilor de prezentare Powerpoint "think-cell" serveste unui singur scop - crearea rapida a prezentarilor. think-cell este un set complet de instrumente, unde fiecare din ele are functia sa speciala:
 

think-cell chart - este utilizat pentru diagrame cu aspect deosebit, extrase direct din Excel . Este nevoie de doar câteva minute pentru a crea și modifica tipurile de diagrame sofisticate, cum ar fi  Mekkos și Gantts , sau pentru a adăuga o multitudine de adnotări vizuale a diagramelor standard.
 
think-cell roundeste similar cu anexa Excel în scopul de a rotungi în mod constant un număr de elemente, chiar și în calcule complexe cu mai multe pagini de lucru .

think-cell layoutacesta ultima aplicatie PowerPoint este utilizata pentru formarea rapidă a schemelor  de tip “slide” din elemente standard. Acesta este dotat cu o agendă imensă, care este la fel de simplu de utilizat ca și un tabel automat de conținut într- un procesor de editare a textelor.

Puteți deja începe să utilizați aplicația “think – cell”  fără o pregătire specială în acest domeniu, deoarece acesta este complet integrat în Microsoft Office și produce slide-uri PowerPoint pe deplin compatibile. Aceasta este o soluție de prezentare utilizată de 9 din 10  companii de consultanță și peste 5.000 de alte companii de top. Pentru mai multe informați rog accesați site-ul - http://www.think-cell.com.