hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

CADprofi Mechanical
Aplicatie CAD parametrica ce faciliteaza conceptia 2D a proiectelor de inginerie mecanica.

Modulul Mechanical este echipat cu un set extins de piese standardizate, racorduri din otel si alte produse din otel, bazate pe standardele locale si internationale. Biblioteca include: bolturi, suruburi, saibe, piulite, îmbinari, nituri, prezoane, profile L, profile conice si piese utilizate în proiectarea schimbatoarelor de caldura si altor dispozitive. Un editor exceptional de diagrame si desene de executie usureaza mult crearea desenelor de instalatii de apa si pneumatice.

Interfata cu utilizatorul bazata pe Unicode suporta 22 de limbi: Engleza, Bulgara, Chineza simplificata, Croata, Ceha, Daneza, Olandeza, Finlandeza, Franceza, Germana, Greaca, Maghiara, Italiana, Poloneza, Portugheza, Româna, Rusa, Sârba, Slovena, Spaniola, Suedeza si Turca.

Desenele create în CADprofi sunt total compatibile cu formatele DWG si DXF si pot fi editate în orice aplicatie CAD fara a fi necesar sa rulati sau sa utilizati software-ul CADprofi.

Caracteristici ale modulului Mechanical:

  • Piese standardizate: bolturi, suruburi, saibe, piulite, îmbinari, nituri, prezoane, deschideri, îmbinari prin falturi, pene, pivoti, stifturi, rulmenti, nipluri de gresare si multe altele.
  • Multe standarde locale si internationale.
  • Profile din otel: bare cu profil L, bare cu profil înclinat, bare late, sectiuni dreptunghiulare, tije, tevi si altele.
  • Carcase si capace, tevi, racorduri U, racorduri T, reductii etc.
  • Toate piesele sunt disponibile în mai multe vederi.
  • Proceduri pentru calculul si desenarea automata a schimbatoarelor de caldura.
  • Editor de diagrame a sistemelor pneumatice si a instalatiilor de tevi.