hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Tableau Server

Rapid Fire Business Intelligence


Descoperirea datelor, analiza si colaborare in intreaga organizatie
Doriti sa aveti la dispozitie o modalitate de a partaja datele cu mii de colegi direct dintr-un browser? Puteti sa realizati acest lucru in doar cateva minute cu Tableau Server. Este mai rapid si mai usor decat orice solutie pe care ati vazut-o pana in acest moment. Tablouri de bord interactive pe Web
Combinati toate datele de care aveti nevoie, in tablouri de bord puternice. Publicati-le pe Web pentru a le filtra, a evidentia si a parcurge datele direct intr-un browser. Includeti rezultatele in spatiul de lucru al echipei sau pe site-ul Sharepoint sau trimiteti-le pe e-mail. Actualizati-le in timp real in doar cateva minute. Treceti de la tabele la vizualizari interactive cu doar cateva click-uri.

Iesiti din coada de asteptare
Solutiile business intelligence ce pot fi accesate personal sunt cele mai eficiente. Utilizatorii creaza rapoartele de care au nevoie pentru a obtine raspunsuri, atunci cand este necesar. Ei pot sa schimbe rapoartele pe masura ce situatia se schimba.Beneficiati de viteza maxima indiferent de dimensiunea datelor
Am transformat laptop-ul dumneavoastra in echivalentul unei baze de date de milioane de dolari. Aduceti datele in motorul de date performant al Tableau si lucrati la viteza maxima. Totul cu un singur click - nu sunt necesare cunostinte de programare. Tableau transforma milioane de randuri de date in raspunsuri, cu viteza gandului.

Combinati sursele de date cu un singur clic
De ce sa trageti linii si sa modelati datele pentru a observa relatiile dintre ele? Cu Tableau aceste lucruri nu sunt necesare. Puteti sa folositi functiile drag and drop pentru a adauga o sursa de date noua si a analiza relatiile din date.

Invitati faptele la intalniri de afaceri
Dumneavoastra si colegii dumneavoastra discutati noi tendinte din organizatie. Dar rapoartele nu raspund intrebarilor si va lasa cu mai multe intrebari decat la inceput. Astfel, ajungeti sa creati mai multe rapoarte si sa aveti o noua intalnire, ceea ce produce si mai multe rapoarte.

De ce sa nu interactionati cu datele in timp real in timpul unei intalniri? Cu Tableau puteti sa filtrati, sa sortati si sa discutati pe baza datelor. Puteti sa puneti intrebari si sa raspundeti in orice moment, de fata cu colegii dumneavoastra. Aceasta reprezinta colaborarea adevarata.
 

Tableau Server
products