hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Servicii Blackboard - Consulting

Consultanta pentru Blackboard Learn

Daca sunteti interesat sa profitati de intreaga valoare pe care Blackboard Learn o poate oferi, expertiza consultantilor nostri este modalitatea cea mai buna de a maximiza succesul implementarii. Cu Blackboard Consulting veti lucra cu experti certificati care inteleg nevoile specifice institutiei dumneavoastra, de la strategie, la implementare, la administrare.

Consultantii Blackboard va pot ajuta in orice etapa a implementarii pentru a:

  • Asigura o adoptie mai mare si o utilizare mai eficienta a aplicatiilor Blackboard
  • Minimiza costurile administrative si cele de suport
  • Permite angajatilor sa invete si sa impartaseasca cele mai bune tehnici disponibile

Planificare pentru e-Education
Serviciile de planificare pentru e-Education va vor ajuta sa dezvoltati strategii specifice obiectivelor dumneavoastra. Veti colabora cu experti ce inteleg nevoile institutiei si va vor ajuta sa identificati factori de succes critici in implementarea Blackboard.

Proiectarea arhitecturii de sistem

Vom colabora indeaproape pentru a ne asigura ca arhitectura suporta toate initiativele critice. Va vom oferi asistenta pentru load balancing si clustering pentru a putea distribui incarcarea in aplicatii si servere de baze de date multiple. Vom colabora pentru a proiecta sisteme sofisticate de backup, recovery si fail over. Vom pregati sistemele pentru crestere sustinuta si va vom ajuta sa asigurati disponibilitatea maxima a acestora prin intermediul verificarilor periodice.

Implementarea solutiilor si administrare

Implementarea de succes si extinderea solutiei Blackboard poate fi o provocare chiar si pentru cele mai sofisticate institutii IT. Blackboard Consulting ofera servicii ce merg dincolo de instalare asigurand ca aplicatiile Blackboard sunt configurate corect, testate si documentate, In cazul in care sunt necesare migrari, aceasta asistenta este cu atat mai importanta. Ne vom asigura ca datele esentiale si continutul cursurilor sunt pastrate.

Servicii de integrare si personalizare

Integrarea sistemelor Blackboard cu alte tehnologii din organizatie imbunatateste circuitul informatiilor si va ajuta sa reduceti costurile pe masura ce solutia de e-Learning se dezvolta. Blackboard Consulting ofera o gama larga de servicii destinate sa asigure o integrare rapida si de succes a Blackboard Learn cu sistemul de informatii despre studenti, cu portaluri, cu sisteme de autentificare sau alte aplicatii.