hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Nemetschek

Nemetschek Romania Sales & Support SRL si-a început activitatea în anul 1993, si a furnizat pana in prezent licente unui număr de peste 2000 de proiectanti. Printre acestia se numără: ISPH SA, ISPE SA, Metroul SA, Proiect Bucuresti SA, Plan 31 SRL, POPP & Asociatii SRL, Architect Service SRL, Princer SA, Search Corporation.

 Deasemenea Nemetschek a  initiat un program de parteneriat in Moldova prin Reliable Solutions Distributor, care  furnizează in prezent o gamă completă de solutii pentru proiectarea în arhitectură şi constructii:

- consultantă,
- vânzare
- implementare,
- scolarizare,
- suport.

 In prezent, toate programele pe care Nemetschek Romania Sales & Support SRL le comercializează, împreună cu documentatia aferenta, sunt complet traduse în limba română si adaptate standardelor de proiectare si constructie aflate în vigoare în România si Republica Moldova.

Nemetschek Romania Sales & Support SRL păstrează un contact permanent cu scoala românească. Astfel au fost înfiintate un număr de peste 25 de centre de instruire în toate universităţile de profil din România si in 2011 in  Republica Moldova.