hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Microsoft

Fondată în 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") este cea mai mare companie producătoare de software, servicii și tehnologii Internet pentru calculatoarele personale și pentru mediul de business. Compania oferă o gamă largă de produse și servicii proiectate să ofere oamenilor programe software deosebite - accesibile oricând, de oriunde și pentru orice dispozitiv.

Microsoft Moldova

Incepand cu data de 15 iunie 2013 a semnat un parteneriat cu Asseco SEE ce prevede promovarea solutiilor de licentiere Microsoft destinate organizatiilor mari cu peste 250 de utilizatori.

Ca Microsoft Large Account Reseller, Asseco SEE are competențele și logistica necesara pentru comanda și preluarea licențelor de la centrul de operatiuni Microsoft din Irlanda si poate livra programe de licențiere pentru organizații de mari dimensiuni pentru mediul privat, mediul academic si sector public.

Solutiile de licentiere care se desfasoara printr-un partener Microsoft de tipul Large Account Reseller ofera o maniera flexibila de standardizare a infrastructurii unei companii, aduc o reducere a costului total de exploatare a calculatoarelor, ajuta la simplificarea planificarii bugetului prin contractele de licentiere de achizitie sau chirie anuale, aduc o administrare mai usoara  a contractelor prin accesul la un site securizat.