hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Xara Photo & Graphic Designer MX 2013

Daca aveti nevoie de o solutie software pentru desen, atunci Xara Photo & Graphic Designer MX 2013 este exact ceea ce va trebuie, pornind de la benzi desenate si sigle, pana la ilustratii extrem de detaliate. Daca lucrati cu fotografii, atunci se potriveste planurilor dumneavoastra ambitioase, permitand de la imbunatatiri automate cu un singur click, pana la compozitii fotografice uimitoare. In plus, ofera o maniera avansata de lucru cu textul, inclusiv suport pentru multiple coloane si multiple pagini, infasurarea automata a textului in jurul obiectelor, verificarea ortografiei, suport pentru indentari, liste de marcatori, precum si multe altele. Altfel spus, este solutia perfecta pentru orice tip de design care implica ilustratii, fotografii si text, cum ar fi brosuri, afise si reclame.

Si, daca va intereseaza un software pentru crearea de grafica Web, atunci va poate ajuta sa creati toata grafica de care aveti nevoie pentru site-ul dumneavoastra, de la butoane perfecte, pana la excelente animatii Flash.

Oricare ar fi tipul de grafica de care aveti nevoie si nivelul cunostintelor dumneavoastra pentru a le crea, celebra interfata extrem de prietenoasa si puterea rapida de procesare intalnite la Xara Photo & Graphic Designer vor transforma munca de creatie intr-o adevarata placere. Si toate la un pret accesibil! Puteti, de asemenea, sa descarcati si o versiune trial pe care sa o utilizati gratuit o perioada de 7 zile, perioada ce poate fi extinsa la 30 de zile.