hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Bitdefender Day 20 iunie 2018- Post Event

Data: 01.07.2018      Miercuri, 20 iunie a avut loc unul dintre cele mai mari și importante evenimente de securitate cibernetică din țără - Bitdefender Day . Peste 200 de persoane din domeniu au fost prezente la eveniment ca să afle informații actuate de la experți internaționali. Evenimentul a fost organizat de către Reliable Solutions Distributor în parteneriat cu I.P. Serviciul Tehnologia Informaţiei şi Securitate Cibernetică reprezentat de către Directorul Serghei Popovici, cu Universitatea Tehnică a Moldovei, reprezentată de către rectorul Viorel Bostan și prorectorul informatizare, Dinu Turcanu

     În cadrul evenimentului au fost prezentate informații cu privire la protecția datelor împotriva furturilor și riscului de a fi expuse public online, criptarea și spargerea rețelelor atât a companiilor precum și a proprietăților rezidențiale, spionajul cibernetic prin instrumente de tip IoT, etc.

     Aceste aspecte sunt realități cu care se confruntă din ce în ce mai multe companii și persoane fizice atât la nivel global cât și la noi în țară. De aceea experții de la Bitdifender au prezentat scenarii cibernetice de atac, statistici la nivel global, analize punctuale pe anumite țări și evident cele mai bune soluții de securitate existente - Bitdifender Business Security, Advanced Business Security, Bitdifender Elite, Bitdifender Ultra și Bitdifender Enterprise Security.

    Toate aceste soluții vă sunt disponibile spre testare și achiziție direct de la distribuitorul oficial al produselor Bitdifender - Reliable Solutions Distribuitor (RSD) sau de la partenerii autorizați.