hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

RSD Day - innovate with us - Post Event

Data: 20.11.2017

“RSD Day – innovate with us” a devenit o tradiție în rândul evenimentelor fundamentale în domeniul securității informaționale, protecția datelor, soluțiilor de telefonie și infrastructură, circulația electronică a documentelor și stocarea lor. 
Evenimentul, ajuns la a 8 editie și a avut loc la data de 9 noiembrie 2017 în incinta Hotelului Radisson Blu Hotel Chișinău. Acesta a unit peste 140 de experți naționali și internaționali, lideri de opinie și reprezentanți ai companiilor, interesați de probleme și soluții cu care se confruntă astăzi fiecare companie, necătând la mărimea lor. Pentru dezvoltarea și menținerea unei afaceri, soluțiile informaționale reprezintă astăzi o componentă primordială pentru orice companie. Drept urmare, reprezentații companiilor participante precum Bitdefender, DELL EMC, McAfee, ELO Digital, NEC, TITUS, BelkaSoft și Headtechnology Group au prezentat, discutat și analizat situații din mai multe domenii, la nivel internațional și național, au venit cu bunele practici în implimentarea a unor politici minime de securitate împotriva atacurilor cibernetice și protecția datelor cu caracter personal, soluții de tip data forencsis, de implimentare corectă și eficientă a unor soluții de tip document management, soluțiilor de tip unified communication, de stocare a datelor și back-up acestora.
Ținem să amintim că Reliable Solutions Distributor activează pe piața Republicii Moldova în calitate de partener autorizat al soluțiilor IT începând cu anul 2010, lider pe piață în distribuție software și integrare sisteme informaționale cu sute de proiecte implimentate cu succes. Astfel, RSD reprezintă o posibilitate cu o importanță semnificativă pentru consolidarea soluțiilor și serviciilor în domeniul tehnologiilor informaționale pentru fiecare instituție în parte, fie că este o instituție privată sau publică.