hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Conferința Națională JCI Business Drive

Data: 25.09.2017

Compania Reliable Solutions Distributor, împreună cu Bitdefender, a susținut cea mai tare și utilă conferință business organizată de Junior Chamber Internaţional(JCI) Moldova. Un eveniment de succes, organizat în premieră în automobile, unde participanții au avut șansa de a comunica personal cu antreprenori, traineri profesioniști și tineri motivați cu idei ingenioase în afaceri reale, acumulând astfel contacte în stil DRIVE.

Conferința a avut scopul de a dezvolta participanților abilități de lideri și antreprenori, descoperind puterea lor interioară. Speakerii Conferinței Naționale JCI Business Drive Andy Szekely, Ilie Dercaci, Corneliu Său au vorbit participanților despre cunoștințele lor practice în CRM (sistem de gestiune a relației cu clienții) și cum să dezvolte proiecte cu impact, prin exerciții practice, mișcare, muzică, DRIVE și energie. Deasemenea, au urmat consultații personale cu cei mai buni specialiști din Moldova în domeniile marketing, vânzări și resurse umane.

Scopul JCI este de a contribui la progresul economic al întregii societăți, oferind tinerilor oportunitatea de a-şi dezvolta calităţile de lider, spiritul de colaborare, responsabilitatea socială şi spiritul întreprinzător, necesare pentru a produce schimbări pozitive.

Compania noastră a susținut acest eveniment și va susține în continuare evenimente de acest gen, pentru că ne place să susținem tinerii antreprenori și oamenii cu idei de succes.