hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Hackathon: Hack-Attack!

Data: 25.09.2017

Week-end-ul precedent compania Reliable Solutions Distributor, împreună cu Bitdefender, a susținut tinerii pasionați de domeniul IT, care au luptat pentru titlul de cel mai bun hacker in cadrul primului HACKATON organizat de Academy+Moldova.

În contextul extinderii atacurilor cibernetice, a tendințelor de hacking, a furtului de date, a criptărilor acestora, a spionajului cibernetic și a noilor tipuri de malware, Academy+Moldova și-a propus organizarea Hackathon-ul „Hack- Attack”. La eveniment au participat developeri în domeniul IT, experți în Securitate IT, programatori, care au prezentat soluții pentru protejarea companiilor de eventualele ameninţări de securitate care apar pe Internet.

Au fost 24 de ore in care s-a testat nivelul cunostintelor in materie de securitate informationala a sistemelor de operare.

Deasemenea, in cadrul acestui eveniment, Dorin Bivol si Stanislav Doronceanu au facut o prezentare a produselor Bitdefender - cea mai buna solutie de securitate, au prezentat ultimile tendinte ale solutiei si cele mai frecvente cazuri de hacking.

Cei mai buni s-au ales cu premii utile din partea Bitdefender.