hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Reliable Solutions Distributor - distribuitor oficial al produselor ABBYY!

Data: 03.08.2017

Î.C.S. Reliable Solutions Distributor S.R.L. începând cu data de 01 august 2017 a devenit distribuitor oficial al produselor ABBYY în Republica Moldova.

ABBYY este un furnizor de top în domeniul conversiei documentelor, capturii de date și al software-ului lingvistic. Activitatea de cercetare și dezvoltare desfașurată de ABBYY se concentrează asupra tehnologiilor de recunoaștere a documentelor și lingvisticii aplicate. Tehnologiile și produsele de recunoaștere ABBYY ajută la gestionarea volumului tot mai mare de informații prin furnizarea de instrumente puternice, care permit: extragerea informațiilor din documente fizice și fotografii, captura automată a datelor, procesarea și stocarea informațiilor importante.

Transformă cu precizie documente în formă scanată, imagini și fișiere PDF în fișiere editabile și în care se pot efectua căutări, în Microsoft® Word, Excel®, OpenOffice® Writer, PDF și alte formate. Bazată pe tehnologia OCR lider de piață dezvoltată de ABBYY, FineReader simplifică și accelerează procesele de digitalizare: fie că este vorba de pregătirea unor documente tipărite pentru arhivare, fie de crearea unei copii editabile a unui document scanat.

Funcția de comparare documente din FineReader găsește diferențele dintre textul a două versiuni diferite ale aceluiași document, eliminând necesitatea comparării rând cu rând, o activitate ce necesită extrem de mult timp și atenție. Funcția identifică rapid modificările între două versiuni ale aceluiași document, chiar dacă au formate diferite – de exemplu fișierul PDF creat prin scanarea documentului of și versiunea sa originală din Microsoft® Word.

Cu ajutorul FineReader, fișierele PDF create prin scanare sunt editabile la fel ca fișierele PDF create pe cale electronică. Deschideți pur și simplu un fișier PDF și puteți începe imediat editarea sa, indiferent de originea sa: corectați greșelile de tipar și modificați datele sau imaginile direct în fișierul PDF! Trebuie să ștergeți din conținut? Unealta de înaltă performanță de ștergere din FineReader vă permite să ștergeți orice zonă din fișierul PDF.

Transformare nesupravegheată prin hot folder

Definiți cu ușurință, în doar câțiva pași, operațiunile din Hot Folder pentru transformarea automată a documentelor - și economisiți timp pentru alte activități. FineReader 14 poate transforma automat loturi de documente scanate și imagini în fișiere PDF cu posibilitate de căutare și formate editabile precum Microsoft® Word, Excel®, OpenOffice® Writer și altele.


Mai multe detalii puteti găsi aici: https://www.abbyy.com/en-ee/ sau aici: http://www.abbyy.ro/