hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Reliable Solutions Distributor a devenit partenerul oficial pentru distribuția produselor profesionale “Sharp” în Moldova!

Data: 12.07.2017

Din 01 ianuarie 2017, compania Reliable Solutions Distributor a devenit partenerul oficial pentru distribuția produselor profesionale “Sharp” în Moldova!

Drept urmare, începând cu această dată, RSD vă poate pune la dispoziție produse precum: monitoare profesioniste, sisteme video wall, sisteme interactive – table interactive, afișaje interactive, etc.

SHARP – oferă cele mai de încredere soluții de afișaj interactiv, monitoare și sisteme interactive accesibile, puternice și rentabile și fiabile cu o garanție minimă de 3 ani de zile.

Ca și răspuns la cerințele consumatorilor, Reliable Solutions Distributor a venit pe piața Republicii Moldova cu mai multe produse precum:

1. Tabla interactivă - 
soluțiile de afișaj interactiv de la Sharp au fost create ținându-se cont de mediile din școli și campusuri universitare, precum și din birourile corporatiste - orice locație ce are nevoie de soluții accesibile, puternice și rentabile. Lecțiile din sălile de pregătire sau din amfiteatrele de curs devin mai antrenante cu soluțiile Sharp, în timp ce în sălile de întâlnire BIG PAD-ul este o platformă ideală de comunicare pentru eliberarea creativității, promovarea colaborării strânse în echipă și luarea eficientă a deciziilor.

Soluția completă de la Sharp are setare minimă, performanță tactilă pozitivă foarte lăudată și utilizare facilă a instrumentelor de aplicație software de la Sharp. BIG PAD-ul crește încrederea utilizatorului individual și asigură o mai bună colaborare în echipă. Având o gamă largă de monitoare de toate dimensiunile cu rezoluție FHD, BIG PAD-ul este un foarte bun exemplu pentru modul în care Sharp transformă felul în care organizațiile accesează informațiile prin intermediul tehnologiilor conectate.

Mai multe detalii puteti gasi aici: http://www.sharp.com.ro/cps/rde/xchg/ro/hs.xsl/-/html/solutii-interactive.htm 

2. 
Monitoare/Ecrane Profesionale - soluțiile vizuale de la Sharp investesc continuu în tehnologie, culegând beneficiile inovației și prezentând imagini digitale în noi moduri îndrăznețe. Cele mai bune dispozitivile de afișaj sunt disponibile pentru aplicații vizuale în educație, în sălile de întâlnire, în centre de control pentru misiuni esențiale, instituții de agrement și de divertisment și în numeroase locații de retail de peste tot.

Mai multe detalii puteti gasi aici: http://www.sharp.com.ro/cps/rde/xchg/ro/hs.xsl/-/html/afisari-profesionale.htm

3. Sisteme video wall - soluții inteligente și dedicate tuturor companiilor, cele care doresc monitoare mari pentru a putea urmări, promova sau gestiona mai multe date dintr-un sigur monitor gigantic. Produsele noastre profesionale au funcții specifice, precum funcționare 24/7, opțiuni de instalare în format peisaj, vertical și orizontal și afișaj de înaltă luminozitate și de înaltă rezoluție pentru a asigura efectul optim în toate condițiile și locațiile.

Pe baza poziției noastre dominante în afișajul cu LCD, noi continuăm să ne concentrăm pe dezvoltarea de noi tehnologii pentru a ne asigura că seria noastră de produse inovative ne permite să îndeplinim cerințele fiecărui scenariu de afișaj profesionis

Mai multe detalii puteti gasi aici: http://www.sharp.com.ro/cps/rde/xchg/ro/hs.xsl/-/html/modele-video-wall.htm