hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

“Netwrix – Audit security solution for Active Directory, File Server, Windows Server, DataBase, etc.”

Data: 11.05.2017

La 04.05.2017 la Hotel Bristol, sala de conferință “Assembly”, str. Mitropolit Varlaam nr. 77, sect. Centru, Chișinău, Distribuitorul oficial “Netwrix” în Republica Moldova, „Reliable Solutions Distributor” împreună cu “Netwrix” au organizat Workshopul “Netwrix – Audit security solution for Active Directory, File Server, Windows Server, DataBase, etc.”

La acest Workshop au participat peste 50 de companii din domeniul bancar, financiar, telecomunicatii, asigurare, audit si inclusiv din domeniul public, care au aflat despre importanta  soluției Netwrix pentru supravegherea și detectarea schimbarilor neautorizate din cadrul companiei, a atacurilor rau intentionate din interiorul ei, a fluxurilor mari de accesari a bazelor de date sau a windows serverului in afara programului de lucru, a accesarilor neautorizate a postei eletronice. Printr-un singur clic, puteti avea acces la consola solutiei care va ofera informatii rapide si clare pentru detectia rapida a vulnerabilitatilor care pot aparea. Mai mult, Netwrix pregateste companiile pentru a se putea standartiza la ISO 27001, pentru a le creste securitatea si in a optimiza resursele pentru sporirea securitatii in cadrul companiei.

Mai multe detalii se pot obtine odata cu testarea produsului, iar aceasta se poate face prin intermediul Reliable Solutions Distributor care va ofera si suport gratuit pentru testarea acesteia.


Pentru a putea obține acest lucru, puteți să ne contactați la 022-210208 sau e-mail: [email protected]

 

Prezentarile din cadrul Workshopului le puteti primi la cerere.

Cu drag, echipa Reliable Solutions Distributor.