hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

“Bitdefender – Security of Everything”06.04.2017-Post eveniment

Data: 11.04.2017

Securitatea informațională ar trebui să fie o prioritate și pentru Republica Moldova. Aceasta este concluzia la care au ajuns experții în domeniu după conferința Bitdefender – Security of Everything, din 6 aprilie 2017, incinta Tekwill HUB, str. Studenților 9/11, Chișinău.

La evenimentul organizat de „Reliable Solutions Distributor” împreună cu “Bitdefender” și în parteneriat cu primul Centru de Excelenta IT din RM - “Tekwill” au participat peste 180 de invitați.

În cadrul acestui eveniment, au fost prezentate solutii pentru protectia impotriva atacurilor cibernetice precum: furtul de date cu caracter personal, spionajul cibernetic, furtul de credentiale bancare, criptarea datelor, furtul datelor de acces asupra dispozitivelor mobile, laptop sau PC, etc. Mai mult, au fost prezentate ultimele tehnologii in domeniul securitatii informationale si prima solutie de securitate la nivel de hypervisor “Bitdefender Hypervisor Introspection”. La moment solutia functioneaza pe toate sistemele de operare Citrix.

Bitdefender GravityZone este o soluție de securitate performantă din punct de vedere al utilizării minim de resurse, a protectiei proactive si a detectiei exceptionale, asigurând administrarea centralizată, instalarea ușoară și libertatea de a alege orice combinație de furnizori  de virtualizare, instalare in mediul cloud sau fizic si protectie a intregii infrastructuri: servere fizice și virtualizate, statii de lucru vizice si virtualizate, dispozitive mobile și a căsuțelor poștale, fie ca sunt pe platforma Linux sau Microsoft (Exchange). Iar gestiunea tuturor sistemelor se realizeaza cu o singura consola, printr-un singur agent inteligent care stie sa inteleaga sistemul pe care va fi instalat.

Bitdefender a gandit solutii pentru toate tipurile de companii, companii incepand cu trei angajati si terminand cu mii de angajati, in asa fel ca solutie inteligenta de securitate sa fie disponibila pentru toti. Drept urmare, in portofoliul Bidefender puteti gasi urmatoarele versiuni:

Bitdefender GravityZone Security for Endpoints protejează un număr nelimitat de laptopuri, desktopuri(Windows și Mac), dispozitive integrate și servere prin utilizarea tehnologiei premiate contra programelor periculoase, în combinație cu un firewall dublu-sens, precum și capacități de detectare a intruziunilor și controlul aplicațiilor.

Bitdefender GravityZone Security for Virtualized Environments este cea mai avansată soluție de securitate a centrelor de date virtuale disponibilă pe piață din punctul de vedere al protecției contra programelor periculoase pentru mașini virtuale, optimizând nu numai ratele de consolidare, cât și costurile operaționale.

Bitdefender GravityZone Enterprise Security for Exchange oferă securitate antispam și antimalware de top pentru serverele de e-mail, asigurând un mediu de mesagerie și colaborare sigur, cu un consum minim de resurse. Spre deosebire de soluțiile tradiționale care cresc gradul de încărcare al serverelor de e-mail, Bitdefender combină toate serviciile de securitate și nevoile organizației într-o platformă unică ce poate transfera sarcinile de securitate dela servere și stațiile de lucru către aplicațiile virtuale de securitate.

Bitdefender GravityZone Adbvanced Business Security – un bundle perfect de licentiere pentru toate tipurile de device, in care intra si casutile postale pe Exchange si terminale mobile, in asa fel, in care clientul poate migra o licenta de la un device la altul fara a mai achita suplimentar.

Bitdefender GravityZone Business Security – bundle-ul perfect pentru companii mici si mijlocii, care pot cu usurinta instala solutia in cloud sau intr-un mediu fizic si proteja toata infrastructura cu un pret redus si cu functional deplin.

Aceste soluții de securitate au drept scop de a aduce în prim-plan utilitatea folosirii lor si riscurile care pot aparea in cazul in care suntem martori la tot mai frecvente atacuri de hacking.

În cadrul evenimentului a fost prezentat un demo  de hacking în timp real, a unui dispozitiv simplu, conectat în rețea, la care s-au demonstrat vulnerabilitățile sale.

Folosind una din soluțiile prezentate la eveniment, veți avea o rețea sigură, fără consum mare de resurse si o economie financiara pentru pierderile care ar putea fi provocate.

Evenimentul a fost transmis live, îl găsiți aici: https://www.youtube.com/watch?v=w_XHhJiiGUE&sns=fb

Bitdefender: Trusted to be ahead!

 

Pentru o prezentare a solutiei sau pentru un demo, rog sa ne contactati la tel. 022 210 208 sau pe mail [email protected]