hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Regional Business Forum Servicii B2B pentru asigurarea sustenabilității afacerilor

Data: 27.03.2017

Reliable Solutions Distribuitor, în calitate de promotor al soluțiilor IT în Republica Moldova, și-a propus în acest an extinderea acestora și în regiuni.


Drept urmare, Reliable Solutions Distribuitor în parteneriat cu StarNet organizează: business forumul Servicii B2B pentru asigurarea sustenabilității afacerilor, la data de 5 aprilie, în incinta restaurantului Flamingo, orașul Cahul, iar la data de 7 aprilie, în incinta hotelului VisPas, orașul Bălţi.
 

          Conferința urmărește sensibilizarea companiilor în a utiliza infrastructura IT, educarea clienților în domeniul gestiunii și protecției datelor, precum și creșterea capacităților companiilor, pentru ca să facă față mediilor concurențiale moderne, care deja penetrează piața RM.
 

          Companiile participante: StarNet, Bitdefender, DELL-EMC, NEC & AVAYA Telecomunicații, ELO Digital, SEE, Starlab.
 

          Subiectele desfășurate în cadrul forumului vizează prezentarea noilor direcții de dezvoltare a infrastructurii business IT, cât și a serviciilor ce vin ca suport în dezvoltarea afacerilor: proiecte B2B, proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii publice, precum și testarea tipologiei cererii pe piață de servicii IT.
 

Principalele momente discutate la forum vor fi:

•        prezentarea serviciilor B2B StarNet

•        spionajul cibernetic, furtul de date cu caracter personal, criptarea și pierderea datelor

•        portofoliul soluțiilor de Securitate la nivelul stațiilor de lucru fizice și virtualizate, servere fizice și virtualizate, Mail Server (Exchange, Linux), Mobile. Securitate la nivel de HVI (Hypervisor Introspection)

•        protecția datelor și a aplicațiilor prin metode de back-up și arhivare

•        soluții profesionale de IP telefonie, Call Center, Video Conferință și rețea

•        soluții pentru managementul documentelor, arhiva electronică, resurse umane, dosarul clientului, fluxuri de lucru și semnătura digital.

Participarea în cadrul evenimentului este gratuită și se face în baza înregistrării. Toți doritorii sunt rugați să se înregistreze, pentru evenimentul din Cahul, cu un click aici, pentru evenimentul din Bălți, cu un click aici.
 

Agenda evenimentului o găsiți pentru evenimentul din Cahul aici, pentru evenimentul din Bălți aici.