hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

“RSD Day – innovate with us” Post eveniment

Data: 21.10.2016

Ajuns la cea de-a VII-a editie, RSD Day are acelasi scop: de a aduce solutii IT inteligente si accesibile pietei din Moldova.

 

In data de 20 octombrie 2016, RSD a fost gazda unui eveniment reusit si deosebit din toate punctele de vedere, incepand cu continut, prezentatori, precum si tinand cont de impactul sau asupra participantilor bine alesi, atmosfera placuta si suport din partea partenerilor aferenti.


Intrucat ne pasa de securitatea informationala a companiilor autohtone, avem un scop bine-conturat, de a tine pasul cu noutatile din domeniul IT, cu solutiile tot mai inovatoare, si de a le aduce cat mai aproape de clientii nostri.

 

Drept urmare, “RSD Day – innovate with us” este un eveniment anual binevenit pe piata noastra, prin unicitate, inovatie si parteneri. In editia anului curent, printre partenerii RSD s-au enumerat: Bitdefender, McAfee, Cososys, IBM, Digital Guardian, Titus, Netwrix, ELO Digital, NEC, Avaya, RED Hat, Manage Engine, StarNet. Impreuna am creat discutii pe marginea a doua subiecte majore:

 

 

 

 

Detalii aditionale vezi AICI si AICI!