hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Invitatie “RSD Day – innovate with us”

Data: 12.10.2016

 

RSD Day – innovate with us” vă invită să descoperiți soluțiile de securitate informațională pentru o afacere de succes

 

Chișinău, 20 octombrie 2016.

 

Pentru o afacere de succes, securitatea informațională reprezintă o componentă primordială. Soluțiile dedicate controlului securității informaționale ce permit vizibilitatea și înțelegerea atacurilor în rețea și riscurile aduse de acestea rămân a fi un subiect des expus discuțiilor. Gestiunea și înțelegerea lor, rămâne un lucru primordial de a fi înțeles de fiecare companie. Acestea, dar și alte aspecte importante ale businessului vor fi prezentate la cea de-a 7-a ediție a evenimentului anual RSD DAY.

 

În această ordine de idei, la data de 20 octombrie, în incinta Radisson Blu Leogrand Hotel, va avea loc  RSD DAY, organizat de Reliable Solutions Distributor în parteneriat cu StarNet și susținut de Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal al Republicii Moldova.

 

RSD activează în calitate de partener cu concernul StarNet, lider pe piața comunicațiilor electronice din Republica Moldova, în scopul oferirii clienților soluții software și hardware, și susținere în realizarea de proiecte în cadrul concursurilor/licitațiilor în domeniul IT, inclusiv proiecte personalizate pentru fiecare client în parte. Astfel, RSD reprezintă o posibilitate cu o importanță semnificativă pentru consolidarea soluțiilor și serviciilor în domeniul tehnologiilor informaționale.

Reprezentații companiilor participante Bitdefender, Intel Security - McAfee, CoSoSyS, IBM, Digital Guardian, TITUS, Netwrix, ELO, Digital, NEC, AVAYA, IBM, RED Hat, Manage Engine, StarNet, vor crea discuții pe marginea a două subiecte majore, care vor diviza evenimentul în două sesiuni, desfășurate paralel:

 

 

 

Participarea în cadrul evenimentului este gratuită și se face pe bază de înregistrare. Toți doritorii sunt rugați să se înregistreze la una dintre sesiunile de mai jos, cu un click aici.