hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Absolventii cursurilor Allplan Inginerie

Data: 14.06.2016

Reliable Solutions Distributor firma cu capital integral romanesc a fost fondată în anul 2010, din dorinţa de a oferi pe piaţa din Republica Moldova, software licenţiat, direct de la producători.

    Odată cu trecerea anilor, experienţa căpătată ne-a permis să ne extindem gama de servicii, ceea ce inseamna ca, pe linga gama largă de programe din cele mai variate domenii: utilitare pentru întreţinerea şi depanarea PC-urilor, soft de comunicaţie, unelte Internet şi medii de programare, aplicaţii pentru managementul contactelor de afaceri, programe antivirus, software pentru aplicaţii ştiinţifice şi achiziţie de date,  cărţi de specialitate de la cele mai renumite edituri programe multimedia,inclusiv și implementarea soluţiilor, RSD vine si cu solutia Nemetschek Allplan pentru proiectare.  

Pe linga faptul ca oferim cele mai bune conditii de achizitionare a solutiilor, mai nou, RSD este unicul distribuitor in domeniu care ofera si scolarizare in ce priveste solutia Allplan. Interesul companiilor pentru Allplan, prezenta locala a cadrelor instruite in Allplan, centrul nostru Allplan chiar in incinta UTM, au facut ca sa excelam in procesul scolarizarii. 

Felicitam pe aceasta cale absolventii cursurilor Allplan Inginerie!!!