hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

RSD organizează evenimentul “Bitdefender – soluții Business și Enterprise”

Data: 11.07.2013

Reliable Solutions Distributor, una dintre marile companii din Republica Moldova ce oferă soluții software și business (consultanță, training, analiză, etc.), organizează un nou eveniment la Chișinău, R. Moldova, cu titlul de “Bitdefender – soluții Business și Enterprise”. În cadrul evenimentului vor fi prezentate ultimele tehnologii în soluții de securitate pentru:

 Evenimentul se adreasează companiilor mijlocii și mari care doresc și au nevoie de noi tendințe în domeniul serurității și protecțiilor informatice.

Prezentarea în cadrul evenimentului va fi susținută de specialiștii certificați Bitdefender din România ceea ce va oferi posibilitatea de a avea contact direct cu furnizorul și accesul direct la toate intrebările sau nelămuririle care pot apărea.

Evenimentul se va desfășura pe 23 mai 2013 , între orele 09:30 – 14:30, în incinta Hotel Flowers - sala de conferințe (str. N. Anestiade 7).

Participarea la acest eveniment este gratuită și se face doar pe baza de confirmare. Confirmarea poate fi facută atât pe e-mail-ul [email protected] cât și telefonic la nr. 022 – 210.208.