hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

O raza de lumina pentru batrani si copiii social vulnerabili!

Data: 12.01.2016

Sarbatorile de iarna ne indeamna sa fim mai buni. Asta e motivul pentru care, in atmosfera feerica din aceasta perioada, fiecare e mai darnic, mai sufletist, mai rabdator, cu gandul de a incalzi cat mai mult cu putinta sufletele abatute de frig ale oamenilor…cu gandul de demonstra ca, prin bunavointa omeniei, magia exista si este printre noi.


Echipa Reliable Solutions Distributor, s-a simtit onorata sa dea curs bunatatii, compasiunii si sa aduca o raza de lumina si zimbet pe fetele oamenilor. De aceasta data, am incercat sa fim mai aproape de satul Costesti, r-nul Ialoveni. Aici, ca si in orice alt sat din Republica Moldova, soarta a batut crunt peste vietile unor oameni, mici si mari deopotriva. Asa ca, in ajun de Craciun, am organizat o masa calda si cadouri pentru 50 batrini si 80 copii social vulnerabili.


Multumim si asistentei sociale locale pentru primire calduroasa!

 

Dragii nostrii, magia chiar exista si ea naste din fapte bune! Doar deschideti inimile si lasati bucuria si implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi!