hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Prezentarea "Introduction to URBANO 9.0" promovata de partenerii nostri

Data: 04.01.2016

Compania Reliable Solutions Distributor, a organizat un eveniment dedicat solutiilor CAD. In cadrul evenimentului ati avut ocazia sa cunoasteti cele mai renumite solutii de proiectare: Allplan, V- Ray, Rhino, Urbano, ZwCAD, BricsCAD. S-au prezentat facilitatile de care dispun acestea in diverse domenii, proiectare pentru arhitectura, urbanism, peisagistica, armare si instalatii. 

Una din prezentarile apreciate de participanti a fost "Introduction to Urbano 9.0". Urbano este o combinatie unica intre instrumente de proiectare, calcule si analize care consolideaza fluxul de lucru, reduc timpul destinat proiectarii si creaza noi oportunitati. 

De ce sa aleg Urbano 9.0?
- permite importarea modelelor topografice, o retea de conducte existente sau un calcul hidraulic. In timpul efectuarii proiectului se poate face schimb de date cu un soft extern: .dwg, .shp, .tab, .txt, .xml, .rpt, .inp, OLE DB, ISYBAU ( ASCII & XML) si altele.
- flexibilitate in proiectare. Configuratiile permit crearea sectiunilor lungi, raporturi, import/export de date, functii tematice, etc.
- conversia liniilor, poliliniilor, 2D polilinii, 3D polilinii in sectiuni Urbano. Conversia blocurilor in noduri Urbano, conversia texte si blocuri in date Uurbano ca ridicari de radier, diametru conducte, etc.
- importare/exportare a conductelor existente din/in baza de date.
- indreptarea terenului cu modele digitale de teren, ridicari de teren, sectiuni longitudinale si transversale,etc.

Acest eveniment a fost primit cu caldura de catre partenerii nostri straini de la STUDIO ARS, motiv pentru care acesta a fost promovat on-line la urmatoarea adresa Vezi aici.

Ne face o deosebita placere ca, impreuna cu partenerii nostri, sa reusim sa aducem in atentia Dvs. cele mai noi tendinte in proiectarea de arhitectura si retele ingineresti.