hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

„BIM Day“ Post eveniment

Data: 24.11.2015

Î.C.S. “Reliable Solutions Distributor” S.R.L., în parteneriat cu Nemetschek Romania,  au avut o deosebită plăcere de ai avea în calitate de invitați atât companiile locale cât și profesori și studenți în cadrul conferinței ”BIM Day” din 12 noiembrie 2015. Evenimentul a avut loc în incinta blocului nr. 9 al Universității Tehnice a Moldovei, Facultatea Urbanism și Arhitectură.


În cadrul conferintei s-a prezentat cel mai modern concept de proiectare Building Information Modeling (BIM), cele mai noi soluții de proiectare pentru arhitectură, urbanism, peisagistică, armare si instalații.


Tot cu aceasta ocazie s-au invitat 2 birouri mari de proiectare din Romania care au vorbit despre succesul în implementarea conceptului BIM.

 

De ce ALLPLAN?


Datorită permanentelor inovații tehnologice și a unui susținut efort de Cercetare, Allplan a fost mereu în vârful pieței de profil, un pioner și un lider în BIM (Building Information Modeling) în abordarea unui proiect integrat, în care datele clădirii sunt mereu disponibile atât în părțile grafice, cât și ca elemente numerice de calcul, conform cerințelor de proiectare și implementare a proiectului.


Misiunea principală în operarea cu Allplan este eficiența în proiectare. Allplan oferă posibilitatea de a obține eficiență maximă într-o perioadă scurtă de timp. Nici un alt sotware din domeniu nu oferă flexibilitatea în operare oferită de Allplan.