hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Bitdefender - The new way of cyber security - Post eveniment

Data: 03.11.2015

Bitdefender - The new way of cyber security

 

Evenimentul Bitdefender - The new way of cyber security” din data de 22 octombrie 2015 a fost organizat cu ocazia lansării lunii securității în Republica Moldova. Evenimentul a fost organizat de distribuitorul oficial în Republica Moldova “Reliable Solutions Distributor” S.R.L. în parteneriat cu “Centrul de Guvernare Electronică”.
 

Bitdefender în ultimii 5 ani este cel mai bun antivirus din lume ce oferă cea mai bună protecție, cel mai mic impact asupra performanței, fiind foarte ușor de administrat. Acest lucru a fost confirmat din nou în luna august 2015 de către testerii independenți AV TEST și de către PC Magazine. Acest lucru a fost împărtășit cu cei mai bine de 130 de participanți la eveniment, fiind aduse exemple concrete acolo unde Bitdefender face diferența. Mai mult, avântul tehnologiilor informaționale, atacurile cibernetice tot mai dese și cu scopuri tot mai ascunse, fac ca subiectul securității informaționale să fie adus în discuție pentru a se găsi soluții. Bitdefender oferă soluții în acest segment oferind protecție pentru stațiile de lucru, laptop-uri, servere, căsuțe poștale, mobile, inclusiv mediul virtualizat (VDI sau VS). Evenimentul a avut un mare succes iar faptul că Bitdefender a crescut ca număr de utilizatori în Republica Moldova demonstrează că acest produs oferă cea mai bună soluție de securizare.
 

“Reliable Solutions Distributor” este mereu alături de clienții și partenerii săi oferind servicii și soluții de calitate. Evenimentele pe care le organizează și numărul celor prezenți vorbesc despre nivelul de profesionalism și succesul echipei.