hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Comunicat de presă: Bitdefender lansează noul GravityZone – protecție de top ce susține productivitatea companiilor.

Data: 20.05.2015

Chișinău, 21 mai 2015 – Bitdefender anunță lansarea noului GravityZone prin evenimentul ”Bitdefender GravityZone – Unfollow the traditional”, soluția de securitate pentru companii cu cel mai mic impact asupra sistemelor, instalare extrem de ușoară și aceeași protecție ridicată, recunoscută deja de marile institute de testare din industria globală de securitate. 

Î.C.S. “Reliable Solutions Distributor” S.R.L. în parteneriat cu “Centrul de Guvernare Electronică” a organizat acest eveniment cu ocazia lansării mondiale (premieră și în Republica Moldova) a noului portofoliu de produse business Bitdefender. Acesta va avea loc în data de 21 mai 2015, între orele 09:00 – 13:00 în clădirea Guvernului, parter, intrarea din str. Pușkin.
 

În cadrul evenimentului, pe lângă prezentarea a noii generații de produse Bitdefender GravityZone, a noilor tendințe și tehnologii privind securitatea informațională, “Bitdefender” va oferi cadou 250 licențe Bitdefender Gravity Zone for Endpoint Facultății Calculatoare, Informatică și Microelectronică din cadrul UTM, fiind primii care vor beneficia de cea mai bună protecție Bitdefender. Prin urmare, cu aceasta ocazie, Bitdefender se implică și în Republica Moldova din punct de vedere social în protecția datelor fiecărei companii, oferind cea mai bună securitate.
 

Despre noile tehnologii Bitdefender:

Noua soluție GravityZone își păstrează agilitatea dovedită de testele efectuate în aprilie, de Login VSI, pe versiunea precedentă. În urma evaluării, GravityZone s-a dovedit a fi cea mai rapidă soluție din industrie precum și produsul cu cel mai mic impact asupra sistemului – sub 50% din impactul soluțiilor competitoare. De asemenea, noul GravityZone are la bază tehnologiile de top Bitdefender, ce se află în fruntea industriei în materie de protecție, detecție și ușurință în utilizare, cu numeroase premii acordate de AV-TEST, AV-Comparatives, PC Mag și alții.  

 

’’GravityZone este deja în poziția de lider al industriei de securitate IT, așa cum o dovedesc testele recente. Am continuat dezvoltarea cu noul GravityZone și suntem nerăbdători să vedem impactul pe care îl va avea asupra industriei de securitate și mai ales asupra securității în companiile de peste tot din lume’’, a declarat Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

GravityZone, soluția ce a introdus perioada de răspuns de trei secunde la noile amenințări, se instalează mai ușor ca niciodată, întrucât noua versiune se adaptează la orice sistem de operare și la orice computer, conformându-se politicilor de securitate din companii, mediului fizic sau virtual și performaței variabile a echipamentelor hardware.  

Consola de control al dispozitivelor permite utilizatorilor să ajusteze permisiunile și excepțiile pentru întreaga gamă de terminale incluzând portabile Windows, imprimante, scanere, USB-uri, modem-uri, dispozitive CD-ROM și altele, precum și unități de stocare, adaptoare de rețea etc.

Securitatea locală și în cloud pentru Microsoft Exchange oferă management intuitiv și centralizat, în timp ce sistemele Linux fizice sau virtuale beneficiază de protecție la cerere și automată. De asemenea, securitatea pentru stațiile de lucru este dublată de scanarea centralizată.

Lansarea noului Gravity Zone coincide cu lansarea noului portofoliu de produse de business al Bitdefender, conceput pentru a maximiza simplitatea și adaptabilitatea.

Printre opțiunile de pachete se numără Enterpise Security, Advanced Business Security și Business Security. Optiunea Enterpise Security acoperă sisteme desktop, servere precum și dispozitive mobile și oferă facilitatea de scanare inteligentă centralizată, licențiere pentru centre de date și multe altele.

* * *

Despre Bitdefender®

Bitdefender este producătorul uneia dintre cele mai performante și eficiente game de soluții de securitate informatică atestate pe plan internațional. Încă din anul 2001, compania este unul dintre liderii industriei de securitate. În fiecare zi, tehnologia Bitdefender protejează datele digitale ale aprox. 500 milioane de utilizatori individuali și companii din întreaga lume. 
Organizații internaționale recunoscute și firme de testare software de renume mondial recunosc produsele Bitdefender ca fiind cele mai eficiente soluții antimalware din lume. În ianuarie 2014, AV-TEST a acordat Bitdefender premii importante, devenind astfel prima soluție care a primit simultan distincțiile „Cea mai bună protecție” și „Cea mai bună performanță” din partea institutului german. De asemenea, “Cel mai bun Antivirus al anului 2014” și cele două premii Editor’s Choice din partea PC MAG, precum și Editor’s Choice de la CNET, primit în 2013, confirmă statutul de lider al Bitdefender în industria globală de securitate informatică. 

Mai multe informații despre produsele Bitdefender sunt disponibile pe site-ul companiei. În plus, Bitdefender pune la dispoziția utilizatorilor săi blogul HOTforSecurity, un hub cu informații despre lumea securității IT, discuții aprinse despre amenințările informatice de pe rețelele sociale și sfaturi de protecție împotriva aplicațiilor periculoase de pe dispozitivele mobile.


Twitter / SlideShare / YouTube / Flickr / Noutati BitDefender RSS / Facebook