hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Cele mai noi soluții software și tehnologii informaționale se găsesc la RSD

Data: 28.11.2014

          În data de 20 noiembrie a avut loc un evenimet de amploare „RSD Day – Secure your data” sub egida echipei RSD. Timp de o zi s-au desfășurat 3 sesiuni de prezentare paralele care au adus la cunoștința participanților performanțele softurilor din diverse domenii de activitate.

          În cadrul prezentării Security Solutions au fost discutate metode de creștere a performanței mediului de virtualizare cu 30% oferite de Bitdefender.  Compania CoSoSyS a adus la cunoștința participanților soluții pentru prevenirea pierderilor de date (Endpoint Protector Data Loss Prevention).  Tot aici s-a găsit răspuns la întrebarea despre protejarea informațiilor din companie  datorită prezentării oferite de compania Crucial (TiTus). Reprezentanța Maguay a vorbit despre back-up și recuperarea sigură  a datelor. De asemenea, reprezentantul RSD Dumitru Alexeev a vorbit despre SIEM – soluția de  monitorizare și analiză a logo-urilor , precum și despre soluția de monitorizare a rețelei propuse de McAfee, susținut de reprezentantul oficial al McAfee din România.

          Speakerii Sesiunii Business au listat subiecte relevante precum: semnăturile electronice perfecte (Kofax), servicii de consultanță și audiere pentru ISO 20000 și 27001 (Tuv-Austria, RRC România), servicii de testare și dezvoltare în domeniul bancar (Qualitance). Reprezentanța Companiei Total Soft au explicat soluțiile lor pentru arhitectura afacerilor moderne – Charisma trecut și viitor, iar Maguay au prezentat posibilitățile de management a flotei unei companii cu ajutorul softului Itrack. Cum pot fi protejate rețelele de ATM-uri  și Kiosk-uri a fost explicat de Provus – ATM checker.

          La Sesiunea Infrastructure au fost descrise soluții hardware de înaltă performanță oferite de compania Maguay, compania Transition Networks a propus soluții pentru echipamente de rețea, iar reprezentantul ZTE a povestit în detalii despre ZTE-Corporation. Utile s-au dovedit a fi sfaturile despre arhivarea de email Cryoserver prezentate de compania Romsym Data și tot ei au vorbit despre Red Hat product portofolio – new opportunities.

          Astfel, în decurs de doar o zi participanții evenimentului au aflat răspunsurile exacte la cele mai actuale întrebări din sfera sa de activitate. Noi, cei din echipa RSD, suntem bucuroși să vă aducem cele mai performante și actuale soluții software în orice domeniu de activitate!

          Fiți cu ochii pe RSD – cel mai sigur partener al afacerii Dumneavoastră.