hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Training Bitdefender 2015 - Consumer products

Data: 14.09.2014

Bitdefender a intrat pe piata Repubicii Moldova cu o noua putere. Noul Bitdefender 2015 vine cu imbunatatiri a nivelului de securitate si cu un nou design, mult mai atragator. Infatisarea actuala a lupului dacic denota performanta, modernitate, siguranta si evolutie. Acum Bitdefender 2015 este doar la o un click distanta. Bitdefender a primit titlul de cel mai performant antivirus al anului 2014 si cu cel mai mic impact asupra performantei calculatorului pe baza testelor AV-TEST.


Lansarea Bitdefender 2015 a avut loc in cadrul training-ului organizat de Reliable Solutions Distributor. Training-ul s-a desfasurat in perioada 11-12 septembrie 2014 fiind unicul training Bitdefender organizat vreodata in Republica Moldova. Training-ul a avut genericul “Bitdefender 2015 – Consumer products” si a intrunit parteneri atat din Chisinau, cat si din regiuni. Temele de discutie s-au axat pe prezentarea intregii game de produse oferite de Bitdefender: SafePay, Wallet, Antispam, Antiphishing, Criptare fisiere, Safebox, Antitheft, Parental Control, etc.

Participantii la eveniment au ramas impresionati de simplitatea administrarii mai multor dispozitive dintr-un singur cont Bitdefender creat la instalare. Totodata s-a testat functia de Antitheft de la Bitdefender realizand o localizare rapida a device-ului furat. Parental Control-ul a putut convinge publicul de importanta lui, de siguranta navigarii copilului in lumea virtuala si de usurinta administrarii si monitorizarii activitatii lui. Montorizarea facându-se usor si rapid, fara mari eforturi.
 

Lansarea Bitdefender 2015 a adus nu doar noi caracteristici ale produsului, dar a adus noi imbunatatiri și performante crescute ale antivirusului. Printr-un singur click, Bitdefender 2015 downloadeaza, instaleaza si scaneaza dispozitivul, iar printr-o consola de management simplificata, se poate usor de administrat intreaga solutie inlcusiv si partea de raportare, care acum este mult mai granulara.

Pentru a va convinge de putearea noului Bitdefender 2015, ramane doar sa il testati accesand urmatorul link: http://www.bitdefender.ro/solutions/total-security.html