hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Cososys – soluție de Device Control și DLP – acum și în Republica Moldova

Data: 25.07.2014

Compania “CoSoSys”, recunoscută şi premiată ca una din cele mai râvnite soluții de Prevenire a Pierderilor de Date, Controlul Dispozitivelor, Managementul Dispozitivelor Mobile şi Criptarea Dispozitivelor portabile, își anunță apariția pe piața Republicii Moldova prin intermediul companiei “RSD” (Reliable Solution Distributor).

CoSoSys, compania germano-română, ajută companiile să prevină pierderile de date de aproape un deceniu. De la începuturile sale de criptare a dispozitivelor şi-a dezvoltat în mod constant funcţionalităţile ca răspuns la cerinţele pieţei, oferind o soluţie completă de Prevenire a Pierderilor de Date. În prezent, soluţia de Management al Dispozitivelor Mobile (inclusiv Managementul Aplicaţiilor Mobile) vine în ajutorul companiillor să se adapteze la curentul BYOD (Bring-Your-Own-Device) şi să-şi securizeze informaţiile confidenţiale din reţea. 

Compania “CoSoSys” este specializată în controlul dispozitivelor la nivel de reţea, securitatea porturilor și prevenirea pierderilor de date (DLP) pentru sistemele de operare Windows, Mac OS X şi Linux, Mobile Device Management şi Mobile Application Management pentru iOS şi Android şi dezvoltarea de aplicaţii pentru criptarea şi îmbunătăţirea dispozitivelor portabile. Portofoliul aplicaţiilor include funcţii de la controlul dispozitivelor, monitorizarea traficului şi duplicarea de fişiere, protejarea prin parolă şi sincronizarea datelor până la securizarea reţelelor.

Un alt mare avantaj este ușurința licențierii soluțiilor “CoSoSys”. Acestea pot fi licențiate atât pe o mașină fizică cât și pe una virtuală, ceea ce permite instalarea facilă și rapidă a soluției. Iar prețurile sunt foarte atractive, ceea ce va permite achiziția soluțiilor de către clienți atât la nivelul SMB cât și Enterpise.

Reiterăm că distribuirea produselor “CoSoSys” se face la nivel global prin distribuitori şi parteneri, iar în Republica Moldova, compania va fi reprezentată de “Reliable Solutions Distributor” – companie specializată în oferirea soluțiilor software, cu peste 23 de ani de experiență. Decizia RSD de a colabora cu compania “CoSoSys” se datorează tehnologiilor sale excepționale care acoperă toate cerințele de securitate la nivel de “small and medium business”. Mai mult, Republica Moldova fiind o țară în care SMB ocupă locul de frunte, aceasta soluție vine ca și o mănușă pe mână.