hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Farstone - cea mai de încredere Soluție de Backup acum și în R. Moldova!

Data: 22.01.2013

Farstone - cea mai de încredere Soluție de Backup acum și în R. Moldova!

 NOU!!! Soluții profesionale de Backup & Recovery Software, Hard Drive Cloning, PasswordRecovery și Virtual Drive Software, marca FARSTONE,  acum disponibile și pentru companiile din Republica Moldova prin distributiorul oficial: Reliable Solutions Distributor.

Ca și răspuns la cerințele consumatorilor, Reliable Solutions Distributor, începind cu 1 iunie 2013, aduce o nouă producție de calitate, marca Farstone – soluții dedicate în mare parte pentru backup server,  VMware & Hyper-v server backup, SQL, Exchange și alte servere de baze de date sau aplicații de backup server. Mai multe detalii pe www.farstone.com

Cu o experiență de aproape 20 de ani pe piața mondială, Farstone pune pe primul loc cerințele  clientului și se adaptează în conformitate cu necesitățile acestuia. Astfel, oferind posibilitatea clientului să platească, numai daca acesta este 100% mulțumit de Solutia Software, în caz contrar iți întoarce banii inapoi!

De ce anume Farstone? Deoarece oferă back-up de recuperare software, prețuri competitice și suport la cel mai înalt nivel prin:

-          20 de încredere obținute prin soluțiile de back-up;

-          Recuperare de date rapidă prin costuri și pierderi de date minime;

-          Raport cost - eficiență și preț competitiv, adaptive clientului;

-          Servicii premium, suport tehnic gratuit și rapid;

-          Posibilitatea de adaptare a ofertelor și serviciilor după cerintele clienților OEM.

Farsoten este unicul producător de soluții de Backup & Restore, care oferă garanția produsului, cu returnarea plății și cel mai important, oferă gratis mentenanță timp de 365 zile, iar  suportul pentru următorii 2 ani, include 50%, indiferent de numărul licențelor.