hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Scoala de Vara Technologies Tour – Next Gen, 2-7 septembrie 2014, Kosharitsa – Bulgaria

Data: 08.07.2014

Vino în Școala de Vară Technologies Tour – Next Gen şi bucură-te împreună cu noi de 5 zile de networking, IT și școala-altfel!

De ce altfel? Pentru ca in fiecare dintre voi este un lider care asteapta sa fie descoperit. Iar IT-ul, leadership-ul si antreprenoriatul fac deja un corp comun. Asa ca inscrie-te acum la Scoala de Vara ca sa fii parte dintr-o scoala-altfel si sa afli de la profesionisti totul despre adevaratul tau potential.

Editia din acest an face un pas inainte si isi propune ca pe linga tehnologiile propriu-zise sa avem si un program complementar care sa raspunda provocarilor complexe cu care fiecare tinar (a) se confrunta la inceput de drum in cariera, fie aceasta in IT sau in orice alt domeniu. Noi, fireste, raminem la IT&C ca axa principala.

Deci, ce va propunem? Tehnologie + networking + dezvoltare personala + oportunitati de a intilni cele mai importante companii din domeniul IT&C + distractie (ca doar suntem la mare!!!!) = cistig maxim pentru profesie si viata!
 

Iata un mix care nu poate fi ratat! Sa le luam deci pe rind:

1. Tehnologiile care ne schimba viata: cloud, vitualizare, mobilitate, retelele sociale si businessul, big data, Internet of things (IoT), toate acestea generind noi joburi in IT. Cum poti deveni cloud architect? Big Data analyst? Manager al unei infrastructuri de tip IT-as-a-Service? Data Security manager (chiar in context BYOD sau IoT)? Dezvoltator de aplicatii? Manager de proiect? Antreprenorul propriilor idei si proiecte?

2. Networkingul cu colegi si pasionati de tehnologiile IT&C pentru ca aceasta este audienta noastra in aceste scoli de vara. Cu alte cuvinte, daca esti student sau absolvent al unei univeristati de profil, sau pur si simplu daca esti pasionat de acest domeniu si lucrezi sau ai vrea sa lucrezi in IT (atentie, trebuie sa ai virsta minima de 18 ani impliniti!) atunci acesta este locul in care poti invata, face schimb de experienta, afla concret si practic, intr-un context informal, multe trucuri ale meseriei! Cineva invatat spunea ca un om destept invata din propria experienta dar un un intelept invata din experienta altora.

3. Ca sa reusim in viata trebuie sa avem citeva raspunsuri la intrebari care devin tot mai importante: cine sunt? Ce calitati/aptitudini am? Cum ma pot transforma/adapta? Cum pot deveni lider? Ce imi doresc de fapt si care poate fi drumul meu optim in viata? Am pasiuni sau hobby-uri? Mi le pot transforma in ceva care sa imi aduca si bani? Sunt un bun comunicator? Sunt si alte intrebari dar vom raspunde la cit de multe dintre ele cu profesionistii domeniului care ne vor ajuta, in cadrul programelor complementare ca dincolo de IT sa vedem cum suntem si ce potential de viata avem, cu alte cuvinte sa ne exploram pe noi insine si sa ne descoperim!

4. Intilnirea cu companiile de marca din domeniu, cu liderii de piata IT este intotdeauna motivationala. O sa ii aducem si o sa vorbiti direct cu ei! De fapt aceasta este adevarata punte intre ceea ce se cere si ceea ce vreti fiecare dintre voi. Comunicarea si dialogul vor fi o experienta importanta pentru fiecare dintre voi.

5. No comment! Only the sky is the limit!
 
Participarea consta intr-o taxa de 540 Ron pentru studentii care achita pana la 1 iulie 2014, 630 Ron pentru cei care achita pana la 1 august, 700 Ron pentru cei care achita pana la 29 august.
Plata se face in contul IBAN (RON): RO62CECEB31630RON2805219 deschis la CEC Bank Timpuri Noi pentru PEAR MEDIA SRLD, CIF: RO 28190010.
Participantii beneficiaza de prezentari, workshopuri si ateliere de formare profesionala, cazare, mese si transport.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati pe adresa de email [email protected] .