hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Premiera - Centrul de scolarizare AllPlan deschis in RM

Data: 09.06.2014

Scoala Nemetschek de predare AllPlan a fost deschisa in R.M.

In data de 27 mai au fost deschise usileNemetschek in R.M. Astfel, Nemetschek in parteneriat cu Universitatea Tehnica a Moldovei au deschis centrul de scolarizare a softului AllPlan.

AllPlan este prima solutie BIM in proiectare si de 30 ani are scopul sa usureze munca proiectantilor in urmatoarele domenii – Arhitectura, Ape si ape reziduale (canalizari exterioare), Sistematizare locala si regionala a suprafetelor, Transport gaze naturale, Infrastructuri rutiere, Restaurari si relevee, Imobiliare (gestionarea cladirilor) Inginerie, Calcul structural, Constructii prefabricate, Studii de iluminare, Inginerie si Armare.

Studentii pot obtine  in urma scolarizarii Certificatul de tip C (Certificatul este recunoscut pe plan international si ofera aplicantilor pentru un post in proiectare un avantaj major).

Allplan este un soft certificat dupa eurocode, care confirma exactitatea calculelor Volumelor de materiale necesare pentru constructie, Clasei Energetice si de Rezistenta, oferind posibilitatea armarii automate a cladirii (astfel la nivelul proiectarii pot fi reduse pana la 15% pierderile de materiale pentru armare).
 
Distribuitorul oficial al produselor Nemetschek in RM este "Reliable Solutions Distributor" SRL