hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Evenimentul RSD Day din 3 aprilie 2014

Data: 08.04.2014

Reliable Solutions Distributor a continuat tradiția de a organiza evenimente în oferirea soluțiilor software și hardware.

De aceasta data ”RSD Day” s-a desfășurat în data de  3 aprilie 2014  în incinta LeoGrand Hotel and Convention Center . Evenimentul a întrunit 12 vendori internaționali: McAfee DLP(prevenirea scurgerilor de informații), Titus (soluții de clasificare a documentelor), Checkpoint (soluții de securitate, antivirus, gateway, firewall), Maguay (server, storage, laptops, tablets) Nexsan (soluții de stocare) Cososys (Endpoint Protector & Device Control), SoftPro (soluția de management a semnăturilor digitale), Orbit (soluții de optimizare a costurilor IT, consolidare data centru, virtualizare, etc.), Lexmark (soluții soft și hard de imprimare), EMC (soluții de stocare, back-up, arhivare, deduplicare, disaster recovery), KTB InfoNet (optimizarea proceselor economice nestandardizate prin colaborarea și automatizarea fluxurilor de lucru). Aceștia au discutat despre o gamă largă de soluții ce țin atât de securitatea și managementul datelor, cât și despre partea de infrastructură și optimizarea acesteia. Participanții au avut posibilitatea să discute direct cu vendorii, să afle detalii esențiale despre produse/soluții necesare activității companiei ce o reprezintă, astfel având șansa și de a testa aceste soluții sau de a iniția un test pilot în cadrul companiei date.

Și la acest eveniment RSD și-a atins scopul de a fi cât mai aproape de clienții săi prezentând soluții necesare companiilor locale din Republica Moldova.