hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

RSD CAD Event a avut loc!

Data: 11.03.2014

RSD a organizat un nou eveniment ”RSD CAD Event”  pe data de 27 februarie 2014 unde au fost prezentate solutii de proiectare.

Participanții au aflat despre noi soluții și tendințe de proiectare, fie că activitatea lor este direcționată către arhitectură, construcția drumurilor sau ingineria rețelelor comunale. Proiectanții ce lucrează în 2D și chiar în 3D au rămas uimiți de soluțiile moderne de simplificare a lucrului datorită obținerii în mod automat a planșelor în formatul și detalizarea dorită.

Arhitectii, designer-ii și toți cei care fac calcule de structură/rezistență au observat posibilitățile nelimitate oferite de produsele Allplan și Scia. De asemenea au avut marele noroc să îl cunoască pe Dan Moraru, directorul companiei producătoare Nemetschek în România.

Proiectanții de drumuri și poduri au descoperit soluția Advanced Road Design, iar cei ce proiectează rețelele comunale au fost impresionați de Urbano Canalis și Hydra, care poate obține 250 de profile longitudinale în doar 3 secunde. Ambele soluții manipulează cu ușurință mii de km de proiect datorită stocării inteligente în baza de date a informației, softurile fiind maxim dinamice și create special pentru a simplifica munca proiectantului.

Participanții doritori de a crea modelări 3D ori planșe au cunoscut soluții destul de avantajoase precum sunt produsele ZwCad și BricsCad.

Claudiu Bîrlogeanu, managerul general al Cadworks-ului, a pregătit surprize pentru fiecare participant. Cu ajutorul softului SolidWorks, acesta a putut crea obiecte cu conexiuni mecanice, ce au putut fi tipărite la imprimante 3D.

RSD se bucură să ofere clienților săi cele mai bune și mai eficiente soluții pentru orice domeniu de activitate.