hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Ești îngrijorat de securitatea dispozitivelor deținute de companie care momentan sunt utilizate de acasă și conectate la o rețea neprotejată?

Data: 02.05.2020

Cifrele ne arată că peste 90% din profesioniștii în IT sunt extrem de îngrijorați de securitatea dispozitivelor deținute de companie și care momentan sunt utilizate de acasă și conectate la o rețea neprotejată.

 

Această nouă normalitate de a lucra la distanță, ca urmare a COVID-19, a surprins multe companii din întreaga lume nepregătite, fără un plan de urgență care ar fi ajutat să fie depășită aceasta situație cu ușurință și în siguranță. Trebuie punctat și faptul că responsabilii de partea de securitate sunt aglomerați în gestionarea și asigurarea protecției a unui număr foarte mare de puncte, stații, echipamente de lucru pe care se lucrează de la distanță.

 

Provocările fără precedent necesită instrumente pe măsură. Din fericire, soluțiile de management și de securitate ale ManageEngine vin să ajute și reprezintă rezolvarea perfect echilibrată și echipată pentru a gestiona forța de muncă la distanță. Soluțiile ManageEngine dublate de experiență locala RSD vă ajută să supravegheați echipamentele de la distanță, să obțineți productivitate optimă și să mențineți igiena cibernetică a organizației. Mai mult, vă asigură liniștea sufletească pentru dvs. și echipa dvs.


Pentru mai multe informații și suport aferent soluțiilor de management și securitate Manage Engine, Veți obține contactându-ne la numărul de telefon 022 210 208 sau revenind cu o solicitare la adresa de email [email protected]