hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

(Moldova Internet Governance Forum - MIGF 2020),

Data: 09.03.2020

 

 

 A fost dat start organizării Forumului național de guvernanța Internetului (Moldova Internet Governance Forum - MIGF 2020), care va avea loc pe 20 martie 2020 la Digital Park.

Inițiatorul acestui eveniment este Asociația „Comunitatea Internet” cu sprijinul Ministerului Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova, Procuratura Generală a Republicii Moldova.

MIGF este susținut de parteneri internaționali și anume de ICANN, IGFSA, SecDev Foundation, RIPE NCC și SEEDIG. Printre partenerii naționali ai forumului se numără și compania Reliable Solutions Distributor.


Fiind distribuitorul oficial al producătorului Bitdefender - lider mondial în securitate cibernetică, RSD va participa în cadrul acestui eveniment cu stand și prezentare dedicată ce va contine informații relevante cu privire la amenințările de securitate în ceea ce privește persoanele, locuințele, companiile și dispozitivele acestora, rețelele și serviciile cloud.

La eveniment se vor discuta tendințele actuale legate de guvernanța Internetului, precum și noile provocări cu care se confruntă participanții la acest proces. Adițional, în cadrul Forumului, reprezentanții SecDev Foundation (Canada) vor organiza o clasă de master de securitate și igiena cibernetică pentru persoanele interesate.

În cadrul MIGF, vor avea loc o serie de sesiuni și discuții în panel. În ordinea de zi sunt incluse următoarele subiecte:


Pentru a vă înregistra
, utilizați formularul online de pe pagina oficială a evenimentului www.igf.md