hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

“Manage Engine - Bringing IT together, Seminar 2019”

Data: 14.05.2019

 

            Pe masură ce o companie crește folosind mai multe sisteme și aplicații informationale pentru dezvoltarea inițiativelor de business, crește și necesitatea implimentării unor soluții de management al acestor aplicații și rețele.

            Joi 16 mai, Reliable Solutions Distributor vă invită la un eveniment special “Manage Engine - Bringing IT together, Seminar 2019” dedicat soluțiilor Manage Engine.

Soluțiile Manage Engine oferă instrumente de administrare în timp real a resurselor IT ce permit echipelor IT să raspundă tuturor nevoilor de management ale unei organizații. În întreaga lume, mai mult de 72.000 de companii, se bazează pe soluțiile ManageEngine pentru a-și asigura cea mai bună performanță a infrastructurii IT.

            Evenimentul va avea loc la hotelul Bristol Central Park, Mun. Chișinău, Strada Pușkin 32, etaj. 3, sala de conferinta “Congress & Business Hall”, începând cu orele 09:00 – 14:30 și își propune prezentarea următoarelor subiecte:

           Participarea în cadrul evenimentului este gratuită și se face doar pe bază de înregistrare. Pentru înregistrare și accesare agendă eveniment, inclusiv detalii, vă rugăm să accesați următorul link  https://www.manageengine.com/events/2019/seminar/moldova.html
* Evenimentul va fi tinut în limba engleză, iar la solicitare se va oferi echipament de traducere englez-român.
  Persoana de contact este - Inga Gincu, Office Manager, tel. 022 210 208, Mob. 078806464, [email protected]