hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Reliable Solutions Distributor lansează Bitdefender BOX în Moldova, primul produs din lume care protejează dispozitivele smart de atacuri cibernetice

Data: 22.11.2018

Reliable Solutions Distributor lansează Bitdefender BOX în Moldova, primul produs din lume care protejează dispozitivele smart de atacuri cibernetice

CHIȘINĂU,  29 noiembrie 2018, Radisson Blu Hotel, sala BLU, Reliable Solutions Distributor va lansa pe piața locală Bitdefender BOX, produsul revoluționar care protejează toate dispozitivele smart din locuință împotriva amenințărilor informatice care ar putea utiliza datele pentru supravegherea vieții personale.
                                                                                      
Ajuns acum la cea de-a doua generație, produsul este dezvoltat integral de echipe de cercetare şi dezvoltare Bitdefender din România. Producția acestuia a început în toamna anului trecut și este deja prezent în Statele Unite ale Americii, Canada, Germania, Franța, Japonia și România.

Bitdefender BOX va fi disponibil in Republica Moldova prin distribuitorul exclusiv - Reliable Solutions Distributor

Bitdefender BOX folosește expertiza de peste 17 ani a companiei Bitdefender în segmentul software și înglobează 21 de brevete de invenţie. Acesta a fost prezentat în premieră anul trecut la târgul de tehnologie Consumer Electronic Show (CES) din Las Vegas, SUA, iar în luna noiembrie 2017 a primit premiul Honoree CES Innovation Award în categoria cybersecurity.

Bitdefender este prima companie din lume care a lansat în 2015 un dispozitiv de securitate ce anticipa tendințele unei piețe în care tot mai multe dintre dispozitivele electronice folosite zilnic se conectează la internet, fără ca utilizatorii să aibă posibilitatea să le protejeze de amenințări cibernetice, conform unui studiu publicat recent.

Protecție integrată la nivel de rețea

Bitdefender BOX este primul produs hardware dezvoltat de Bitdefender care protejează împotriva amenințărilor informatice atât dispozitivele tradiționale (telefoane, laptopuri, tablete, PC-uri), cât și televizoare smart, termostate, camere web, sisteme de acces în locuință, console de jocuri, frigidere, mașini de spălat și aparate de aer condiționat conectate la internet, întrerupătoare și instalații de iluminat, prize sau senzori de mișcare.

Dispozitivul oferă un sistem avansat de protecție a datelor personale, bazat pe analiza în timp real a traficului de internet, și mecanisme de corelare a incidentelor de securitate cibernetică. Împreună, aceste funcționalități avertizează asupra amenințărilor periculoase și blochează tentativele atacatorilor de invadare a vieții private sau de spionaj.

Sistemul de prevenire a atacurilor externe inspectează traficul de internet și indică orice încercare de a exploata vulnerabilități în gadgeturile smart din casă.

Mai mult, sistemul de control al accesului la rețea permite utilizatorilor să supravegheze atent accesul la rețeaua familiei, iar modulul de evaluare a vulnerabilităților alertează asupra incidentelor din rețea și oferă recomandări pentru a reduce riscul unor atacuri cibernetice.
 

Bitdefender BOX este capabil să se interconecteze cu asistenții din locuințe inteligente, precum Google Home și Amazon Echo, și le va permite utilizatorilor, printre altele, să folosească inclusiv comenzi vocale ca să scaneze de amenințări informatice anumite dispozitive sau să întrerupă conexiunea la internet când aceasta nu este necesară. BOX va încorpora și soluțiile de asistență parentală, care le permit părinților să asigure siguranța online a copiilor.

Despre Reliable Solutions Distributor

Reliable Solutions Distributor - RSD, este unul dintre liderii din domeniul integrării sistemelor informaționale software și hardware pe piața din Republica Moldova. Cu peste 100 de proiecte implimentate pe diverse soluții, la nivel național, RSD a reușit să devină unul dintre cei mai importanți și de încredere parteneri în ceea ce privește furnizarea soluțiilor IT.