hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

“RSD Day – innovate with us”

Data: 05.11.2018

RSD Day – innovate with us” vă invită să descoperiți soluțiile din domeniul securității informaționale, protecția datelor, telefonie și infrastructură pentru o afacere de succes

 

Chișinău, 08 noiembrie 2018

 

Potenţialul societăţii informaţionale este în continuă creştere datorită dezvoltării tehnologice şi a căilor de acces multiple. În acest context, desfăşurarea în bune condiţii a activităţii securităţii sistemelor informatice impune existenţa unui sistem IT funcţionabil.

Managementul securităţii sistemelor IT constituie un factor hotărâtor in buna desfăşurare a activităţii unei companii, pentru asigurarea protecţiei datelor şi efectuării de tranzacţii electronice în condiţiile în care activitatea celor mai multe instituţii, întreprinderi depinde în proporţie de circa 67 % de propriul lor sistem informatic. Securitatea datelor, gestiunea lor, securitatea infrastructurii si managementul acesteia, controlul utilizatorilor si drepturile de acces, autentificarea in sistem si accesul la unele sau alte aplicatii, sunt doar cateva subiecte pe care le vom aborda in cadrul evenimentului „RSD Day”. În această ordine de idei, la data de 08 noiembrie 2018, în incinta „Radisson Blu Leogrand Hotel”, sala „Begonia”, et. 2, va avea loc „RSD DAY”, organizat de Reliable Solutions Distributor, eveniment anual ajuns la cea de a 9 ediție.RSD
activează pe piața Republicii Moldova în calitate de partener autorizat al soluțiilor IT, lider pe piață în distribuție software și integrare sisteme informaționale cu sute de proiecte implimentate cu succes. Astfel, RSD reprezintă o posibilitate cu o importanță semnificativă pentru consolidarea soluțiilor și serviciilor în domeniul tehnologiilor informaționale pentru fiecare instituție în parte, fie că este o instituție privată sau publică.ție.
Reprezentații companiilor participante precum Bitdefender, DELL EMC, FAMOC, ELO Digital, NEC, OpenSpon, Mobile Iron și Manage Engine vor crea discuții pe marginea a câtorva subiecte de importanță majoră pentru fiecare companie. Tematicile propuse spre prezentare și dezbatere sunt:

-          Soluții inteligente de stocare a datelor pentru companii mici, mijlocii și mari.

-          Arhitecturi moderne – storage “all flash”, “hybrid” și “Software-Defined Storage”.

-          soluții de circulație electronică a documentelor, managementul lor, arhiva electronică, factura electronică, registratura electronică și dosarul clientului, toate combinate cu sisteme inteligente tip server, de stocare a datelor și back-up;

-          soluții profesionale de IP telefonie, Call Center, Video Conferință și Networking (servere, storage),

-          Solutii de asigurare a securității infrastructurii prin monitorizarea utilizatorilor si activității acestora: Active Directory 360 Plus.

-          Protecția Datelor cu Caracter Personal - Ce este GDPR si care sunt procedurile pe care ar trebui fiecare companie sa le implimenteze pentru a fi compliant cu standardele GDPR.

 

Participarea în cadrul evenimentului este gratuită și se face pe bază de înregistrare.