hide this bar
Securitate
Managementul Retelelor
CAD si web design
Business Intelligence
E-learning
Soft stiintific
Sisteme de virtualizare
Consultanta si Servicii

Solutii pentru Companii

Cloud Security

Echipa ta lucrează de la distanță

Nu ar trebui să se întâmple același lucru și cu soluția ta de Securitate?

Zilele în care angajații tăi erau țintuiți la birouri de cablurile de rețea au apus. Astăzi, lucrează efectiv de oriunde din lume - accesându-vă rețeaua și sporind vulnerabilitatea companiei tale în fața atacurilor ce pot apărea dintr-un număr exorbitant de puncte de acces. Din fericire, Bitdefender Cloud oferă soluția de securitate!

 

Cloud Security Console

Consola web oferă acces la tabloul tău de securitate, politici, rapoarte și alerte - permițându-ți să monitorizezi starea de securitate a rețelei și să detectezi și rezolvi orice probleme de securitate.


Fără hardware... Fără întreținere... fără actualizări...
Fără bătaie de cap!

Deoarece consola se bazează pe Bitdefender Security Cloud, nu ai nevoie de facilități hardware pentru server la fața locului și nici nu trebuie să îți faci griji pentru întreținerea sau actualizarea sistemului. Bitdefender se ocupă de toate acestea pentru a-ți ușura sarcinile, eliminând, în același timp, costurile de hardware și manoperă. Este activă permanent și pregătită pentru utilizare!

 • Administrează orice număr de calculatoare distribuite în orice număr de locații
 • Protejează rețeaua de la birou, precum și orice laptopuri din afara țării și calculatoare de la birouri din alte locații îndepărtate
 • Administrare securitate pentru mai multe companii de la o singură consola
Securitate pentru stații de lucru

Endpoint Client este destinat protejării fiecărui sistem utilizând o abordare silențioasă și imperceptibilă. De vreme ce securitatea pentru calculatoarele individuale esre controlată din interfața cloud, nu este nevoie de nicio acțiune din partea utilizatorului. În funcție de configurația din consola de administrare, utilizatorii pot genera scanări locale la cerere pentru actualizări și pot vizualiza evenimentele de securitate.

Instalarea este cum nu se poate mai ușoară!

Terminalele pot fi protejate imediat, fie prin deschiderea consolei Web, fie prin transmiterea unei invitații prin e-mail către orice utilizator din cadrul companiei tale. După instalarea pe prima stație de lucru, Cloud Security for Endpoints va identifica automat stațiile de lucru din rețea și îți va permite instalarea de la distanță a protecției pe celelalte sisteme nesecurizate.

 • Oferă funcții de protecție împotriva programelor periculoase conform configurării sau politicilor definite în cadrul Cloud Security Console
 • Sunt disponibile versiuni optimizate pentru calculatoare și servere
 • Oferă o vedere de ansamblu asupra evenimentelor de securitate
 • Utilizatorii pot realiza scaări la cerere sau actualizări dacă sunt permise în cadrul politicii centrale

 

Bitdefender Management Server

Bitdefender Management Server este un element esențial al unui pachet complet de soluții care oferă protecție întregii rețele informatice, de la gateway până la desktop.

Soluțiile proactive Bitdefender, compatibile cu mai multe platforme detectează și blochează virușii, programele spion de tip spyware și adware și troienii care pot compromite integritatea rețelei informatice.Bitdefender Management Server adună informații despre amenințări și starea sistemului de la toate stațiile de lucru și serverele compatibile cu Windows și UNIX, care rulează în cadrul rețelei informatice a organizației. Incidentele și problemele importante apărute la nivelul stațiilor de lucru sunt identificate și rezolvate rapid printr-un singur clic, minimizând eforturile administrative și timpii de răspuns în cazul incidentelor importante. 
Management simplificat pentru servere și stații de lucru

 •  Informare precisă de la toate stațiile de lucru și serverele active în legătură cu amenințările informatice, prin intermediul interfeței panoului de control
 • Permite configurarea, verificarea, instalarea și ștergerea aplicațiilor și setărilor de sistem pentru orice stație de lucru compatibilă cu Windows sau server din rețea
 • Integrarea în Active Directory, astfel încât structura domeniului Windows, cât și politicile de securitate existente la nivelul companiei să poată fi utilizate pe termen lung.
 • Arhitectură de tip Master-Slave în vederea administrării cu ușurintă a gateway-urilor, serverelor și stațiilor de lucru aflate într-o altă locație fizică.
 • Reducerea cheltuielilor legate de administrarea mai multor stații de lucru și servere
 • Simplifică administrarea rețelei prin Activități de rețea controlate cu asistenți de instalare

 Protecție îmbunătățită a rețelei

 • Configurarea lejeră a politicii de securitate prin utilizarea unor modele predefinite
 • Detectarea stațiilor de lucru neprotejate din rețea și instalarea de la distanță a Bitdefender Client Security
 • Raportare și vizibilitate la nivelul întregii rețele, în momentul apariției unui incident nedorit
 • Alertarea centralizată oferă aproape instant administratorilor IT informații în legătură cu posibilele amenințări majore
 • Automatizează colectarea de date privind auditul rețelei pentru inventarul cu baze de date și raportarea modificărilor

 Protecție riguroasă

 Bitdefender Business Solutions este un pachet complet de soluții care oferă protecție întregii rețele, de la gateway până la stația de lucru. Produsele proactive Bitdefender, compatibile cu mai multe platforme detectează și opresc virușii, programele spion de tip spyware și adware și troienii care pot compromite integritatea rețelei tale informatice.

 Politici de securitate administrate bazate pe structura domeniului Windows

 

Integrarea în Active Directory permite folosirea structurii domeniului Windows și a politicilor de grup existente ale organizațiilor. Politicile de securitate pot fi aplicate direct prin selectarea utilizatorilor sau a grupului de utilizatori din Active Directory, ca alternativă la administrarea grupurilor de stații de lucru din Management Server. Bitdefender Management Server detectează, de asemenea, stațiile de lucru neadministrate, facilitând identificarea acestora pentru instalare automată de la distanță sau pentru excluderea lor din procesul de aplicare a politicii de securitate.

Bitdefender Centralized Management administrează gateway-uri, stații de lucru și servere importante ce utilizează atât platforma Windows, cât și cea Unix.  

 Security for Virtualized Environments 

Security for Virtualized Environments de la Bitdefender este prima soluție de securitate extinsă pentru centrele de date virtualizate. Soluția protejează sistemele virtuale Windows, Linux și Solaris, atât servere cât și stații de lucru. Fiind integrată în scutul antivirus VMware, arhitectura unică a soluției asigură beneficii atunci când este utilizată cu orice opțiune de virtualizare a sistemului.

Odată cu sporirea raporturilor de consolidare a companiilor, produsele de securitate create special pentru a remedia problemele întâlnite în mediile virtuale devin critice. Arhitectura Security for Virtualized Environments permite organizațiilor să maximizeze randamentul investiției care este atins la nivelul centrului lor de date. Soluția de securitate oferită de Bitdefender asigură o protecție esențială sistemelor foarte importante

Protejează VMware și alte tehnologii de virtualizare

Security for Virtualized Environments (SVE) este prima soluție extinsă de securitate care a fost creată pentru centrele actuale de date dinamice și eterogene. Atunci când este instalat în medii VMware, SVE beneficiază de pe urma stației de lucru cu scut antivirus. Cu toate acestea, SVE nu depinde de tehnologia de virtualizare; acesta protejează mediile care se bazează pe oricare tehnologie de virtualizare. În plus, SVE protejează nu numai serverele Windows și sistemele utilizatorilor finali, ci și sistemele Linux și Solaris. Această sferă de aplicabilitate fără egal este rezultatul inovației unice aduse de Bitdefender.

Securitate Extinsa
Bitdefender satisface nevoile celor mai heterogene și dinamice centre de date cu Security for Virtualized Environments. Creată special pentru infrastructurile virtualizate, soluția Bitdefender acoperă și:

 • Servere și stații de lucru virtuale
 • VMware, Citrix, Microsoft, Oracle sau orice alte tehnologii de virtualizare la nivelul sistemului
 • Windows, Linux și Solaris
 • Scanarea sistemului de fișiere, a proceselor și a memoriei
Previne așa-numitele "furtuni antivirus" (Av storms) cauzate de scanările simultane

Security for Virtualized Environments elimină conflictele legate de utilizarea resurselor, cunoscute și sub numele de furtuni AV prin deduplicarea operațiunilor de siguranță. Soluțiile de securitate tradiționale necesită un client complet (motor de scanare, semnături etc.) pentru fiecare calculator gazdă, care intră în competiție pentru resursele fizice ale host-ului în timpul proceselor de scanare sau de mentenanță. Security for Virtualized Environments centralizează principalele funcții de protecție într-o aplicație virtuală Linux dedicată și consolidată.

Asigură vizibilitate asupra securității centrului de date prin intermediul consolei web

Security Console de la Bitdefender este o interfață web centralizată, utilizată pentru instalarea, configurarea, monitorizarea și raportarea stării de securitate a centrelor de date și sistemelor utilizatorilor finali. Bazată pe Bitdefender Gravity Architecture, consola intuitivă Cloud Security Console poate fi scalată pe orizontală de la cea mai simplă la cea mai complexă implementare. Integrată cu VMware vCenter și Citrix XenServer pentru un plus de mobilitate și vizibilitate, consola de securitate reprezintă punctul central de administrare și monitorizare, acționând ca un hub pentru toate componentele Bitdefender.

Extinde vShield 5 cu funcția de scanare a proceselor și a memoriei

Security for Virtualized Environments extinde funcționalitatea VMware vShield cu capacități de scanare a proceselor și a memoriei, asigurând o protecție completă anti-malware pentru toate platformele. În cazul infrastructurilor virtuale, acest tip de scanare este chiar mai important decât mediile fizice. Mașinile virtuale în funcțiune și în repaus pot fi supuse unor injectări de tip rootkit ascuns, care pot fi replicate în alte locații cu același host. Scanarea sistemului de fișiere este ineficientă atunci când un sistem de operare are memoria sau procesele infectate, întrucât codul rău-intenționat se va regenera pe sistemul de fișiere